LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pomama za ulaznicama

Započelo je 'božićno ludilo': Karte za Orašara ponovno planule, na Njuškalu se prodaju za više 4000 kuna!

Karte su već naveliko rasprodane u većini termina, a cjelokupnu pomamu pokušali su iskoristiti pojedini internetski preprodavači. Jedan oglas na popularnom Njuškalu posebno je privukao pažnju.

Karte su već naveliko rasprodane u većini termina, a cjelokupnu pomamu pokušali su iskoristiti pojedini internetski preprodavači. Jedan oglas na popularnom Njuškalu posebno je privukao pažnju.

Karte za baletnu bajku Orašar iz godine u godinu bivaju rasprodane u rekordnom roku. Uoči nadolazećih blagdana, na pozornici zagrebačkog HNK-a ova će se kultna predstava izvoditi u brojnim terminima krajem studenog, tijekom čitavog prosinca, ali i početkom siječnja. U prodaju je pušteno sveukupno oko 13500 ulaznica, a rezervacije su otvoreno isključivo za pretplatnike HNK, sponzore i poslovne partnere.

GIVEAWAY: Osvoji besplatni upad na ovogodišnji LEAP Summit!


Iz Hrvatskog narodnog kazališta javljaju kako je Orašar ponovno stvorio ogromne redove na prodajnim mjestima, a interes za kupnjom bio je velik i na internetskim stranicama. 

Dogodio se pad stranice koji je povezan s 50 puta većom posjećenošću nego što je to slučaj u ostalim danima. Kao i svake godine kada je prvi dan prodaje Orašara dogodi se da sustav ne može izdržati toliki broj ulaza na stranicu kazališta. Naime, za prodaju Orašara smo osigurali mogućnost od 4000 upita putem weba u istom trenutku, a broj upita danas je dosezao i preko 10 000 u istom trenutku - govore iz HNK-a, prenosi 24sata.

Karte su već naveliko rasporedne u većini termina, a cjelokupnu pomamu pokušali su iskoristiti pojedini internetski preprodavači. Jedan oglas na popularnom Njuškalu posebno je privukao pažnju. Naime, dvije karte za Orašara prodaju se za čak 4200 kuna! Ipak, opis oglase ukazuje na mogućnost da se radi o svojevrsnoj šali.

Nekako sam uspio uhvatiti dvije karte za ložu, nakon par sati refreshanja. Vjerojatno ću ići na balet, ako ne budem premamuran od Nove, ali za ovoliko bi se rastavio od njih  pa ako ima neko s debelim novčanikom, evo ti cijena za uštedu živaca i vremena. Karte šaljem mailom nakon uplate sugar daddy-a - stoji u oglasu.

IZVOR: 24SATA
FOTO: PIXABAY