LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrađujemo vas s 10 ulaznica

GIVEAWAY: Osvoji besplatni upad na ovogodišnji LEAP Summit!

Nagradit ćemo ukupno 5 sretnika sa po 2 ulaznice za LEAP, a sve što morate je na Facebooku tagirati osobu koju želite povesti sa sobom.

Nagradit ćemo ukupno 5 sretnika sa po 2 ulaznice za LEAP, a sve što morate je na Facebooku tagirati osobu koju želite povesti sa sobom.

LEAP Summit, događaj koji obuhvaća misiju educiranja i inspiriranja inovatora, poduzetnika, lidera i pionirskih promicatelja promjena, vraća se ove godine s još većim žarom i uzbuđenjem. Ovaj multidisciplinarni događaj već je godinama utjecao na više od deset tisuća ljudi iz preko 40 zemalja diljem svijeta, a LEAP Summit 2024 obećava biti nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Ovogodišnji, deveti po redu, LEAP Summit donosi niz tema koje će inspirirati i educirati sudionike na područjima međunarodnog poslovanja i poduzetništva, digitalnih trendova, tehnologije i umjetne inteligencije, održivog razvoja te razvoja karijere. Bez obzira jeste li strastveni poduzetnik, tehnološki entuzijast ili samo želite proširiti svoje horizonte, LEAP Summit 2024 nudi nešto za svakoga.

U godini kada obilježava okruglu obljetnicu, Filozofski se fokusira na pismenost. Održava se i zanimljiva konferencija


Na listi govornika za ovu godinu, među preko njih 60, mogu se pronaći imena poput profesionalnih kuhara i MasterChef sudaca Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića, influencera Nike Čuturića te Lade Kušec Deči, a tu su i TV voditeljica Antonia Ćosić, suosnivač Flastera Luka Glavaš, te Benjamin Noah Maričak koji je zadužen za video igre i nove tehnologije u Uredu glavnog direktora Hrvatskog audiovizualnog centra.


Komentirajte na Facebooku i povedite prijatelja/icu na LEAP


A da iskustvo ovogodišnjeg LEAP Summita 2024 bude potpuno, dijelimo ukupno 10 LEAP General Attendance ulaznica! Nagradit ćemo ukupno 5 sretnika sa po 2 ulaznice za LEAP, a sve što morate je na objavi ovog članka na našem Facebooku u komentarima tagirati osobu koju želite povesti sa sobom. Giveaway traje do sutra, 30. travnja u 20 sati, kada ćemo nasumičnim odabirom nagraditi najsretnijih 5 komentara.

Objavljene konačne rang-liste: više od 23 tisuće novih studenata kreće na fakultete!



Ova ulaznica omogućuje pristup svim konferencijama tijekom tri glavne faze, pristup izložbenom prostoru i salonu te dolazak na fLeap out party, pružajući vam priliku da se povežete s vrhunskim stručnjacima iz različitih industrija i područja.

Prvo zlato s Europskih sveučilišnih igara stiglo u džudu. Studenti briljirali i u kickboxingu


Stoga, komentirajte na Fejsu i osvojite priliku da budete dio ovog nevjerojatnog iskustva. Budite spremni osjetiti snagu inspiracije i inovacije na LEAP Summitu 2024 – vaša sljedeća velika prilika čeka!
IZVOR: LEAP SUMMIT
FOTO: LEAP SUMMIT