LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crtani filmovi

Disneyjevi crtići koji će vas natjerati na suze!

Osim smijeha, ovi crtani filmovi mogu vas natjerati i na suze!

Osim smijeha, ovi crtani filmovi mogu vas natjerati i na suze!

Disney je poznat po svojim maštovitim pričama, šarenim likovima i nezaboravnim avanturama koje nas vode kroz različite emocije. Međutim, pored radosti i sreće, Disneyjevi filmovi također znaju imati i tužne priče i korisne pouke. U nastavku donosimo nekoliko najtužnijih Disneyjevih crtića koji su natjerali ljude do suza.
 


VEZANO: Pet boja koje će biti hit ovog proljeća!


 

Bambi

 

Ovaj crtić prati mladog jelena Bambija, koji prolazi kroz različite faze odrastanja, uključujući gubitak majke u lovu. Ova scena, koja je jedna od najtužnijih u povijesti Disneyja, podsjeća nas na prolaznost života i izazove koje nosi odrastanje.
 

Kralj lavova

 

Ova poznata priča o životu, gubitku i ponovnom otkriću identiteta ostavlja gledatelje u suzama. Smrt voljenog kralja Mufase i njegova odvažna i srčana borba za sina, Simbin put prema odrastanju i prihvaćanju odgovornosti dijelovi su koji taj film čine pravim emotivnim izazovom.

 

Dumbo

 

Dumbo je priča o malom slonu čije su drugačije uši postale predmet ismijavanja među drugim slonovima. Taj film istražuje teme samoće, prijateljstva i samopouzdanja.

 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA