LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NAGLASAK NA KRITIČKOM RAZMIŠLJANJU

U Splitu će se održati edukacije o društveno-korisnom učenju, a želja je da se mladi uključe u građanske aktivnosti

Edukacije se održavaju u dva termina, a cilj je poticanje mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. 

Edukacije se održavaju u dva termina, a cilj je poticanje mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. 

U sklopu projekta AktivniST u prosincu se održavaju edukacije o društveno-korisnom učenju iz prakse s ciljem poticanja mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. 

Društveno-korisno učenje je kvalitetan pedagoški pristup koji obogaćuje procese usvajanja znanja kroz kritičko promišljanje o složenim uzrocima društvenih problema i međusobnu suradnju na zajedničkom projektu.

U prosincu nas očekuju dvije edukacije:

 

1) 16. prosinca s početkom u 16:00h, predavanje će održati Daša Dragnić, mentorica u DKU programu na EFST-u i županijska vijećnica Nezavisne liste mladih iz Koalicije ZA, na temu Od ideje do promjene kroz društveno-korisno učenje

 

2) 19. prosinca s početkom u 17:00h , predavanje će održati Nedjeljka Nakić iz Udruge osoba sa cerebralnom paralizom Srce na temu Identificiranje unutarnjih i društvenih potreba kroz društveno-korisno učenje na primjeru udruge Srce.

 

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

 

Prijave za edukacije se vrše preko poveznice ovdje, a svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će i Europass potvrdu za sudjelovanje.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA