LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NAGLASAK NA KRITIČKOM RAZMIŠLJANJU

U Splitu će se održati edukacije o društveno-korisnom učenju, a želja je da se mladi uključe u građanske aktivnosti

Edukacije se održavaju u dva termina, a cilj je poticanje mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. 

Edukacije se održavaju u dva termina, a cilj je poticanje mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. 

U sklopu projekta AktivniST u prosincu se održavaju edukacije o društveno-korisnom učenju iz prakse s ciljem poticanja mladih na veću uključenost u građanske aktivnosti kroz visoko obrazovanje. 

Društveno-korisno učenje je kvalitetan pedagoški pristup koji obogaćuje procese usvajanja znanja kroz kritičko promišljanje o složenim uzrocima društvenih problema i međusobnu suradnju na zajedničkom projektu.


Slučaj iz Srbije pokazao nam je da odgajamo djecu koju ne poznajemo


U prosincu nas očekuju dvije edukacije:

 

1) 16. prosinca s početkom u 16:00h, predavanje će održati Daša Dragnić, mentorica u DKU programu na EFST-u i županijska vijećnica Nezavisne liste mladih iz Koalicije ZA, na temu Od ideje do promjene kroz društveno-korisno učenje

 

2) 19. prosinca s početkom u 17:00h , predavanje će održati Nedjeljka Nakić iz Udruge osoba sa cerebralnom paralizom Srce na temu Identificiranje unutarnjih i društvenih potreba kroz društveno-korisno učenje na primjeru udruge Srce.

Svi studenti iz Splita ove godine mogu upisati kolegij o društveno-korisnom učenju


 

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

 

Prijave za edukacije se vrše preko poveznice ovdje, a svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će i Europass potvrdu za sudjelovanje.

Počeo projekt kojim će CERM do kraja školske godine s učenicima razvijati vještine financijske i medijske pismenosti


 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA