LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe se pita

Tik-tok challenge koji će osvojiti i tvoju mamu!

Ne samo da će osvojiti tvoju mamu nego će ona, barem neko vrijeme, prestati žugati jer previše visiš na mobitelu. Čekiraj detalje.

Ne samo da će osvojiti tvoju mamu nego će ona, barem neko vrijeme, prestati žugati jer previše visiš na mobitelu. Čekiraj detalje.

Cijeli dan visiš na mobitelu, malo se dopisuješ, malo gledaš tik-tokove, tu i tamo sletiš i na Insta Reels. Sva sreća je da možeš scrollati 24/7 bez da potrošiš iti jedan megabajt. Jer sadržaja je more, a ruku na srce, nađe se tu i korisnih i pametnih stvari (iako je to roditeljima teško objasniti). Ne kuže oni ni ovaj dio odmaranja glave uz Tik-Tok videa. No, kad smo kod roditelja – non stop ti žugaju jer pola dana provedeš buljeći u ekran i ne da ti se to više slušati?

Imamo dupli izazov za tebe!

Prvi dio izazova je da pitaš mamu ili tatu hoće li ti platiti put u Njemačku i ulaznicu za koncert tvoje najdraže pjevačice, one and only Billie Eilish, koji je za cca mjesec dana ili bi radije da zahvaljujući Tik-tok challengeu osvojiš besplatan put i upad na koncert? Tko bi rekao da je u ovom slučaju i njima prihvatljivo da visiš na Tik-toku i potrudiš se osvojiti ovu nagradu? Snimi reakcije.

Dolazimo do dijela kako osvojiti ulaznice za the koncert u 2022. godini. Nemoj da ti padne mrak na oči, ali baš tebe se pita i baš ti moraš pokazati dobru stranu interneta (znači aplikacija koje koristiš). Je li to snimanje glasovnih zapisa kako bi objasnio frendovima zadatak iz fizike koji ne znaju riješiti? Ili snimanje krindž videa koji razvesele ekipu? Najbolje bi bilo da je nešto treće i skroz originalno. 

Poanta priče je da ti smisliš kul ideju, snimiš video uz hashtagove #TebeSePita, #HrvatskiTelekom i #BilinaBillie te pokažeš da je internet sa svim aplikacijama koje koristiš mjesto koje donosi puno dobrih i pozitivnih stvari kako tebi tako i onima s kojima si povezan ili koji te prate.

Možda ideju dobiješ upravo u razgovoru s prijateljima (šeraj im info za challenge). Možda ti pomogne da pokušaš zamisliti svoj život bez interneta, mobitela i aplikacija? Što bi ti, korisno, najviše falilo?

Sjeti se da će ti roditelji barem neko vrijeme prestati žugati zbog buljenja u ekran, sjeti se da ćeš baš ti početkom lipnja biti na the koncertu Billie Eilish 2022. godinefor free. Sretno!

FOTO: Hrvatski telekom/Promo
FOTO: PEXELS