LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Elektronička scena

Superzvijezda Bailey i novo svjetsko ime Rub A Dub u zagrebačkom Boogaloo klubu

U novoj epizodi „Future Scope” serijala, u zagrebački se Boogaloo klub vraća velikan svjetske techno scene – Marco Bailey, dok po prvi put u istom klubu nastupa i novo nadolazeće svjetsko ime – Rub A Dub.

U novoj epizodi „Future Scope” serijala, u zagrebački se Boogaloo klub vraća velikan svjetske techno scene – Marco Bailey, dok po prvi put u istom klubu nastupa i novo nadolazeće svjetsko ime – Rub A Dub.

Nakon što je prošle godine svojim nastupom oduševio pred prepunim Boogaloo klubom, u subotu 9. travnja u Zagreb se vraća otac MB Elektronics etikete, kao i poznatog serijala podcasta naziva Elektronic Force – Belgijanac Marco Bailey. Na glavnom techno flooru pridružit će mu se i naš najpoznatiji DJ i producent Petar Dundov, koji je najavio skorašnji izlazak petog studijskog albuma, predstavnik Lucky Light LTD etikete Speedy iz Srbije te domaćini Shi Pe i Sthekerson.

Bailey u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe, gdje bez prestanka putuje i neprestano nastupa. Njegov glazbeni izričaj je širok i, osim techna, uključuje i house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i s oduševljenjem dočekan na brojnim eventima i festivalima u cijeloj Europi, kao i u mnogim klubovima.

U dvadesetogodišnjoj karijeri izdao je preko 70 izdanja za široku paletu etiketa, poput Bedrock, Toolroom i Drumcode, ali i za svoju MB Elektronics. Na njoj je izašao i posljednji album kao jubilarno 100. izdanje. Album je prožet raznim glazbenim stilovima, od za Baileyja prepoznatljivog techna, preko tech housea, pa i nekoliko downtempo, ambijentalnih stvari.

Kao glavni gost drugog, ne manje važnog floora, ovaj put iz susjedne nam BiH dolazi novo nadolazeće ime svjetske elektroničke scene – Rub A Dub, što potvrđuju brojna izdanja za NoExcuse, 100% Pure, Area Remote, Deeperfect etikete, a koja podržavaju imena kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, Robert Dietz i mnogi drugi. Njemu će se na manjem flooru pridružiti i zanimljiva domaća postava Mary, Matya, Ervin Mandari i Denis T.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 kn dostupne su u sustavu Entrio, kao i na svim Entrio prodajnim mjestima, dok ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn možete kupiti na lokacijama kao što su Caffe de Toss (Savska 80, Zagreb), Caffe bar Bizarre (Importanne centar, Zagreb) te Caffe bar Allegro (Pavlinska 5, Varaždin). Sve ostale informacije u vezi ovog događaja pratite u službenom Facebook eventu!