LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativni program

Sudjelovanjem u programu Glazbene mladeži Split do edukacije i besplatnog certifikata!

Prijave za besplatni edukativni jednogodišnji program od tri modula u organizaciji Glazbene mladeži Split zaprimaju se do kraja rujna 2020. godine.

Prijave za besplatni edukativni jednogodišnji program od tri modula u organizaciji Glazbene mladeži Split zaprimaju se do kraja rujna 2020. godine.

Glazbena mladež Split organizira besplatni edukativni jednogodišnji program Akademija za digitalni razvoj kulturnog stvaralaštva, prijavljen na EU natječaj Umjetnost i kultura online. Cilj je mladima do 25 godina pružiti znanja i vještine na području digitalnog djelovanja u novim medijima s naglaskom na sektor kulture i umjetnosti.

Ovaj edukativni program sastojat će se od sljedeća tri modula:
  1. modul: Upravljanje u kulturi i umjetnosti (osnovni pojmovi struke, važnost dobrog javnog nastupa, pozicioniranje osobe i organizacije u javnosti, upravljanje projektima, organizacija kulturnih manifestacija itd.)
  2. modul: Oblikovanje zvuka za video, gaming, VR-3D i online medije (središnja edukacija tehničkih znanja i vještina koje odgovaraju na online djelovanje u novim medijima)
  3. modul: Suvremeni mediji i kultura (uvod u osnove novih tehnologija, intelektualnog vlasništva i informacijske sigurnosti osnovni pravni pojmovi, zaštita intelektualnog vlasništva, autorska prava itd.).
Po završetku edukacije polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju na edukaciji i EU projektu. Svi zainteresirani trebaju se javiti Glazbenoj mladeži do kraja rujna na e-adresu info@gmsplit.hr.

Aktivnosti će se, sukladno zahtjevima EU projekta, provoditi online. Edukatori/predavači su stručnjaci na navedenim područjima s EU referencama.
FOTO: PIXABAY