LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bowling centar Zagreb

Smijeh, natjecateljski duh i zabava za studente u srcu Zagreba

Novinarska ekipa portala Studentski.hr uputila se u svoju kuglačku avanturu u Bowling centar Zagreb. Nakon vremena provedenog na stazama žalimo samo što nije trajalo još duže!

Novinarska ekipa portala Studentski.hr uputila se u svoju kuglačku avanturu u Bowling centar Zagreb. Nakon vremena provedenog na stazama žalimo samo što nije trajalo još duže!

Svi studenti trenutno prolaze kroz jedno od najnapornijih razdoblja u godini – zimski ispitni rok. Dok nas s jedne strane salijeću kolokviji, a s druge seminari koje treba napisati i dovršiti, čekaju nas neizbježni ispiti koji zahtijevaju opsežnu i dugotrajnu pripremu. Ipak, neki od nas odluče uhvatiti predah. Novinarska ekipa portala Studentski.hr svoju je pauzu od učenja i plasiranja važnih vijesti ostatku studentske populacije i mladima provela u Bowling centru Zagreb.

A tamo nas je dočekao vrhunski uređen prostor i fantastična atmosfera! Nakon što smo dobili dva para kuglačkih cipela gratis, a na naš stol su počela pristizati besplatna pića, dodatno smo se oraspoložili! Naime, Bowling centar Zagreb svaku srijedu ima posebnu ponudu za studente, 2+1 gratis uz x-icu vrijedi za sve – najam cipela i staza za kuglanje, piće i grickalice. Kao što bi svakog studenta, ta ponuda nas je ugodno iznenadila.

Premda su neki od samog početka sumnjali u vlastite sposobnosti i zaklinjali se da će sigurno biti najgori kuglači koje je ta dvorana ikad vidjela, ubrzo se pokazalo sasvim suprotno. Nakon prvih nekoliko krugova zagrijavanja i detaljnih instrukcija ljubaznog osoblja nerijetko se rušilo i po deset čunjeva odjednom. Kad bi koja kugla i skrenula u krivu stranu, razvijale su se teorije zavjere o upaljenim kamerama mobitela koje bi donijele prokletstvo lošeg rušenja čunjeva onome u koga su bile uperene. Iako natjecateljskog duha nije nedostajalo, u odmoru između ponovnog bacanja, svi smo zdušno navijali jedni za druge.

FOTO: Studentski.hr

Neki se kunu da je kuglanje jedini sport koji im polazi od ruke, a kad je završilo svi smo se, pitajući se kad je prije istekao čitav sat, složili u jednom:

– Vrijeme leti kad se zabavljaš. Hoćemo još i doći ćemo opet!

Budući da za svoj team building imamo samo riječi hvale, zdušno preporučujemo kuglanje kao odličnu razbibrigu između kolokvija, ispita i ostalih studentskih obaveza! U Bowling centru Zagreb mogu se organizirati razne vrste zabava – od proslava rođendana, diplome, različitih obljetnica do djevojačkih i momačkih večeri. Neovisno o tome radi li se o posebnoj prigodi ili o pukoj zabavi s društvom, nakon nekoliko sati provedenih tamo, sigurni smo da će avantura koja se krije iza vrata Bowling centra Zagreb biti baš po vašoj mjeri.

FOTO: STUDENTSKI.HR