LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Vodimo vas na kuglanje – besplatno

Bowling centar Zagreb i Studentski.hr raspisali su nagradni natječaj u kojem dodjeljuju sat vremena besplatnog kuglanja za četiri osobe. Sudjelovati je moguće do 26. listopada.

Bowling centar Zagreb i Studentski.hr raspisali su nagradni natječaj u kojem dodjeljuju sat vremena besplatnog kuglanja za četiri osobe. Sudjelovati je moguće do 26. listopada.

Mladima koji žive ili studiraju u Zagrebu nova akademska godina već je davno započela, a time i vrijeme pisanja prvih seminarskih radova, ispunjavanja obveza i prezentiranja sadržaja. Razina ambicioznosti i motiviranosti još je uvijek visoka, što ni ne čudi jer im najveći studentski grad nudi mnoštvo izbora za razonodu u slobodno vrijeme. U šarolikom izboru, opcija koja nudi i sportsku rekreaciju i relaksaciju, i igru i zabavu, svakako je Bowling centar Zagreb. Njegove su dvije primarne prednosti prilagođenost svim uzrastima i smještenost u samom centru grada. 

Koncept zabavnog kuglanja podrazumijeva i natjecanje ekipa koje se međusobno povezuju, smiju, ali i ono što je najbitnije – zabavljaju. Također, petkom i subotom navečer taj prostor postaje nezaobilazno mjesto za vikend izlaske gdje mladi plešu uz disko hitove pijući likere po posebnim cijenama. Studenti srijedom svoje likere mogu kupiti po cijeni od simboličnih 6 kuna. Nakon posla, to jednako dobro dođe i šefovima koji na istom mjestu mogu organizirati opušteni team building.

Baš zbog toga, osmišljen je nagradni natječaj, a nagrada je sat vremena besplatnog kuglanja, i to za 4 osobe. Za sudjelovanje potrebno je:

Ponovno se održava LUMEN Data Science studentsko natjecanje u obradi i analizi podataka


  • lajkati objavu ovoga članka na Facebook stranici portala
  • podijeliti objavu na svojem Facebook profilu (javno)
  • ostaviti komentar s oznakom ekipe koju vodiš na kuglanje.

Nagradni natječaj traje do 26. listopada u 12 sati kada ćemo proglasiti pobjednike. Poigrajte se i osvojite avanturu kuglanja za sebe i svoju ekipu u najboljem bowling centru u Zagrebu, o kojem više možete pronaći na poveznici. Ne zaboravite, riječ je o sportu uz koji možete jesti, piti i slušati glazbu!

FOTO: STUDENTSKI.HR