LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kada žene oči "pare", najbolje se troše pare!

FOTO: Nezaboravna humanitarna aukcija Udruge studenata grada Splita

Članovima Udruge studenata grada Splita, koja djeluje u Zagrebu, na pamet je palo kako iskoristiti veliki broj zgodnih muškaraca koji se gotovo svakodnevno okupljaju u prostorijama Udruge - i to u humanitarne svrhe! Nazvali su ih boy toy-evima i odlučili ih na humanitarnoj licitaciji ponuditi brojnim djevojakama koje su u ovo božićno vrijeme više nego željne ljubavi, pažnje i zgodnih muških tijela.

Članovima Udruge studenata grada Splita, koja djeluje u Zagrebu, na pamet je palo kako iskoristiti veliki broj zgodnih muškaraca koji se gotovo svakodnevno okupljaju u prostorijama Udruge - i to u humanitarne svrhe! Nazvali su ih boy toy-evima i odlučili ih na humanitarnoj licitaciji ponuditi brojnim djevojakama koje su u ovo božićno vrijeme više nego željne ljubavi, pažnje i zgodnih muških tijela.

Jeste li ikada čuli za termin "boy toy"? Urbani rječnik ovim pojmom opisuje mladog atraktivnog muškarca privlačnog velikom broju žena isključivo zbog svoga izgleda (ne daj bože pameti!).

Članovima Udruge studenata grada Splita i njenoj bivšoj predsjednici Antei Britvić, koja djeluje u Zagrebu, na pamet je palo kako iskoristiti veliki broj zgodnih muškaraca koji se gotovo svakodnevno okupljaju u prostorijama Udruge - i to u humanitarne svrhe! Nazvali su ih boy toy-evima i odlučili ih na humanitarnoj licitaciji ponuditi brojnim djevojakama koje su u ovo božićno vrijeme više nego željne ljubavi, pažnje i zgodnih muških tijela. Ne moramo ni napominjati da je akcija polučila pravi uspjeh te je 17. prosinca prikupljeno čak 2000 kuna namijenjenih Centru za rehabilitaciju "Mir" iz Kaštel Novog.

No krenimo od jajeta. Mudri su Splićani žene odlučili navabiti kreiranjem Facebook eventa i to mućki, mameći ih na dan akcije slikama kandidata koji su se te večeri mogli kupiti. Pogađate - žene su instantno pale na ovaj mamac te je histerija oko aukcije rasla iz sata u sat, svakim novim postom na event. Bilo je tu svega - svađa, prijetnji, nemoralnih ponuda i svakojakih drugih ispodpojasnih udaraca, no jedno je bilo sigurno - aukcija će biti dramatična!

Žene su se pojavile na vrijeme, našminkane, sređene i punih džepova, dok su se kandidati nervozno pripremali i skrivali u redakciji portala Studentski.hr koji svoje prostorije dijeli upravo s Udrugom studenata grada Splita. Pomalo nervozni, ali i sami uzbuđeni, odbrojavali su trenutke kada će svojim nastupima izuti žene iz cipela i donirati osvojeni novac potrebitima. Svaki od njih je odabrao pjesmu na čije je ritmove prošetao/zaplesao/skidao se pred ozarenim ženama, a svoj su glazbeni (ne)ukus pokazali birajući hitove poput Svileni, Tvoje tijelo, Bad boys, Zeko i potočić, Tuc tuc, Ja volim samo sebe, Ciganin sam al' najlepši... U fotogaleriji obavezno pogledajte slike s akcije, no ispričajte nas radi njihove loše kvalitete uzrokovane drhtanjem ruku svih prisutnih!

Dok je atmosfera postajala sve napetija, a temperatura narasla preko 40 stupnjeva, kandidati su lagano počeli izlaziti pred že(lj)ne. Uz malu pomoć ljupke Nensi, predsjednice Udruge, i lijepe Kristine, članice Udruge, šou je počeo. Prvi kandidat bio je zgodni Zadranin Ivan Bogdanić koji je senzualnim plesom izmamio prvi ženski vrisak i zaradio prvi humanitarni novac. Luka Giljanović izašao je malo sramežljivije, no svejedno natjerao žene da se „natječu” za njega. Dolaskom trećeg kandidata pravila igre su se malo promijenila jer je postavljen rekord večeri, a sretni Branimir Čulina ujedno je i jedini kandidat kojeg je kupio pripadnik istog spola. Na red je došao otrov za žene, Duje Limić, koji je gospodski zavrtio prelijepu damu iz publike i ostatku dama oduzeo dah. Marko Andrić, prethodno preporučen samo najhrabrijima zbog svojeg ubojitog šarma, osvojio je najhrabriju - hostesu Kristinu koja mu jednostavno nije mogla odoljeti. Visoki i zgodni Leon drugi je najplaćeniji maneken za kojega je mlada dama iskeširala dobar dio tek dobivene plaće. Filipa Ukalovića izgleda da je otprije zapikirala hostesa Kristina koja je ovom kupovinom i službeno postala jedina vlasnica dvojice kandidata. Sljedeći kandidat, Dalibor Lukić, pred žene je izašao s plastičnom sjekirom, no to nije preplašilo Nensi, predsjednicu Udruge koja ga je kupila. Sljedeći, po mnogočemu posebni kandidat, Ivan Šolić, osim svojim gustim brkovima, žene je osvojio i pjesmom jer, kako je sam rekao, ne zna plesati pa je otpjevao pjesmu Ciganin sam al' najlepši. Za Matu Čaglja borile su se mnoge, no skupo ga je ipak platila ljupka Tina koja je iskeširala poštene pare kako bi ga posjedovala. Pravi spektakl izazvao je Davor Jurišić koji je uz dobro poznate stihove:„želim biti najveći, kao nitko do sad”, doveo mnoge žene do ludila! Zadnji i najhrabriji kandidat nije ostavljen za kraj bez razloga - Luka Protić je pred žene izašao poluobnažen čime je više nego opravdao svoju najavu šećera na kraju.

Kad su svi kandidati napokon kupljeni, a ženska srca su napokon mogla nastaviti kucati znatno usporenijim ritmom, prebrojan je zarađeni novac od prodaje i dobrovoljnih donacija te je s oduševljenjem obznanjeno kako je zarađeno spektakularnih 2000 kuna.

Udruga studenata grada Splita, kao i mnogobrojne okupljene žene, zahvaljuju boy toy mladićima na uistinu plemenitoj gesti i odazivu na sudjelovanju ovoj humanitarnoj akciji čiji prihod, ponavljamo, ide u ruke Centru za rehabilitaciju "Mir" iz Kaštel Novog.

Na kraju smo slobodni zaključiti kako je ova humanitarna akcija bila dvostruko humanitarnog karaktera jer nismo sigurni hoće li od nje više profitirati oni kojima je novac namijenjen ili pak žene koje su svojom kupovinom dobile svoje vlastite boy toy primjerke.