LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za lakše ispitne rokove

Donosimo 5 glazbenih playlista za učenje koje će odgovarati svakom glazbenom ukusu

Tražite idealnu playlistu za učenje? Možda je pronađete u nastavku članka.

Tražite idealnu playlistu za učenje? Možda je pronađete u nastavku članka.

Učenje za ispitne rokove, pisanje seminara i rješavanje zadaća lakše je uz glazbu. Zbog toga smo pronašli 5 glazbenih playlista uz koje rješavanje studijskih obaveza neće biti toliko jednolično. 

Ako najviše volite učiti noću, vjerojatno volite i tihu i mirnu atmosferu koju noć sa sobom donosi. Ova playlista namijenjena je baš vama – uz nju ćete se osjećati kao da ste sami u knjižnici.

Ako još uvijek niste pronašli miran kafić u kojem možete učiti, uz ovu playlistu osjećat ćete se skoro kao da jeste. Ako uz to još pripremite i omiljenu šalicu kave ili čaja, osjećaj će biti potpun.

Najviše volite učiti dok je vani tmurno vrijeme i kiša? Razumijemo vas. Zato smo pronašli playlistu koja će stvoriti ugođaj kišnog, jesenjeg dana, savršenog za učenje.

Svima kojima tijekom učenja treba dodatne motivacije mogla bi pomoći ova inspirativna playlista uz koju će i pisanje najdosadnijeg seminarskog rada lakše proći. 

Ako za vrijeme učenja volite sanjariti o putovanjima, uz ovu playlistu bar ćete se osjećati kao da ste na putovanju, i to u Italiji.

Vrijeme ispitnih rokova naporno je i stresno razdoblje, no uz glazbu – može biti lakše.
FOTO: PIXABAY