LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
← Virtualni savjetnik
Razmišljam o studentskom kreditu. Možete mi molim vas objasniti kakav je postupak? Koliko se može uzeti i kako ide postupak vraćanja? Jel se automatski uzima rata ili moram sam uplaćivati?

OTP banka u svojoj ponudi ima dvije vrste studentskih kredita: studentski gotovinski kredit i studentski kredit za obrazovanje.

 

Studentski gotovinski kredit namijenjen je studentima na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta koji studiraju na državnim ili na privatnim fakultetima, uključujući i studente koji su na studiju u inozemstvu. Kredit se odobrava u iznosu od 1 000 do 10 000 eura uz rok otplate do sedam godina.

 

Studentski kredit za obrazovanje namijenjen je budućim studentima, onima koji tek planiraju upis, kao i onima koji imaju u planu nastavak željenog studija ili pak odlazak na školovanje u inozemstvo. Može se ugovoriti u visini od 10 000 do 20 000 eura uz rok otplate do sedam godina.

 

Za ugovaranje bilo kojeg od ova dva kredita morate biti korisnik besplatnog studentskog paketa OTP Indeks ili OTP e-indeks. Ratu kredita ne morate sami uplaćivati već putem trajnog naloga.

 

Preporučujemo vam da posjetite najbližu poslovnicu OTP banke d.d. gdje će vas djelatnici savjetovati u izboru proizvoda koji najbolje odgovaraju vašim financijskim potrebama. Ako želite izbjeći gužve, sastanak možete dogovoriti i online klikom na: https://www.otpbanka.hr/ugovorite-sastanak-u-poslovnici/

Studentski.hr
Virtualni savjetnik →
Vezano
Najnovije

Misliš da je netko već imao isto ili slično pitanje? Pretraži našu bazu prethodno postavljenih pitanja!