LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
← Virtualni savjetnik
Može li se u banci ugovoriti osiguranje?
OTP banka u svojstvu zastupnika renomiranih osiguravajućih kuća Croatia osiguranja i OTP osiguranja nudi svojim klijentima široku paletu proizvoda životnog i neživotnog osiguranja:
  • OTP osiguranje - Protector životno osiguranje s dopunskim osiguranjem za slučaj nezgode koja se ističe svojom povoljnom cijenom i velikim pokrićima, a prilagođena je, kao što smo već i naveli studentskoj populaciji.
Osim navedene police, OTP banka u ponudi ima i police životnog osiguranja koje prate potrebe klijenata za financiranjem. Tako u ponudi za korisnike gotovinskih kredita imamo police osiguranja koje osim rizika smrti uslijed bilo kojeg uzroka pokrivaju i rizike bolovanja i nezaposlenosti, te klasična Riziko osiguranja za slučaj smrti uslijed bilo kojeg uzroka s linearno padajućom svotom osiguranja koja služe za dodatnu sigurnost klijentu kod stambenih kredita.
Više informacija potražite na https://www.otpbanka.hr ili  https://www.otposiguranje.hr/
  • Croatia osiguranje - iz široke palete proizvoda izdvajamo:
  • Putno zdravstveno osiguranje kojim vaše putovanje neovisno o destinaciji možete učiniti bezbrižnim 
  • Osiguranje od nezgode koje je cjenovno vrlo konkurentno, a nudi velika pokrića te
  • Dopunsko zdravstveno osiguranje koje je u današnje vrijeme predstavlja nužnost a ne luksuz jer olakšava brigu za Vaše zdravlje.
Više informacija o navedenim, ali i ostalim osiguranjima možete pronaći na https://www.otpbanka.hr/ ili  https://www.crosig.hr/hr/.   

Misliš da je netko već imao isto ili slično pitanje? Pretraži našu bazu prethodno postavljenih pitanja!