LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gen Z

Nećete vjerovati što 17-godišnja nogometna zvijezda ima u ugovoru o vezi sa svojom djevojkom

Endrick je otkrio u jednom podcastu da su on i njegova djevojka Gabriely sklopili ugovor o vezi, koji sadrži različite klauzule koje moraju poštovati.

Endrick je otkrio u jednom podcastu da su on i njegova djevojka Gabriely sklopili ugovor o vezi, koji sadrži različite klauzule koje moraju poštovati.

Najnovija vijest iz nogometnog svijeta izazvala je priličan šok i znatiželju. Naime, 17-godišnji mladi talent Endrick, koji igra za Real Madrid, nedavno je otkrio javnosti detalje o ugovoru o vezi koji ima sa svojom djevojkom Gabriely Miranda, 21-godišnjom influencericom. Ovaj neuobičajeni dokument podsjetio nas je na ugovor između Sheldona i Amy iz Teorije velikog praska, a pobudio je brojne reakcije javnosti, jer čini se da je njihov ugovor očito detaljno razrađen.

Endrick je otkrio u jednom podcastu da su on i njegova djevojka Gabriely sklopili ugovor o vezi, koji sadrži različite klauzule koje moraju poštovati. Među zabranama su bilo kakva ovisnost ili drastične promjene ponašanja, dok je izražavanje ljubavi u svim situacijama obvezno. Osim toga, klauzule uključuju zabranu svađanja na javnim mjestima te obvezu da ne ostvaruju romantične ili intimne odnose s drugim osobama, uključujući i njihove bivše partnere. Kršenje bilo koje od tih odredbi rezultiralo bi mjesečnim kaznama u obliku poklona.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GABRIELY MIRANDA (@gabrielymiiranda)

Izvor: Instagram Gabriely Miranda: Endric i Gabriely

Ovaj neobični dogovor između dvoje mladih nije prošao nezapaženo, posebno u nogometnim krugovima. Abel Ferreira, trener Palmeirasa, izrazio je nezadovoljstvo tom situacijom na konferenciji za novinare nakon poraza njegove momčadi od Internacionala.
 

„Nadam se da će Endrick ostati fokusiran na nogomet i da ga neće ometati druge stvari. Ako želite postići više razine, morate se usredotočiti na ono što je bitno.” – rekao je Ferreira.


Ta situacija postavlja pitanje granica između privatnog života sportaša i njihove profesionalne karijere. Dok neki možda vide Endrickov ugovor kao znak odgovornosti i zrelosti, drugi smatraju da bi se mladi nogometaš trebao više koncentrirati na svoju karijeru.

Je li to novi trend generacije Z, koji neće biti tako neobičan u budućnosti, ili samo prolazni hir mlade nogometne zvijezde, ostaje za vidjeti.
FOTO: INSTAGRAM ENDRIC