LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tečaj u Grčkoj

Pridružite se volonterima Europskih snaga solidarnosti

Europske snage solidarnosti pozivaju volontere generacije Z da se prijave na njihov tečaj u Grčkoj, s ciljem poticanja rasprave o novim trendovima u volontiranju.

Europske snage solidarnosti pozivaju volontere generacije Z da se prijave na njihov tečaj u Grčkoj, s ciljem poticanja rasprave o novim trendovima u volontiranju.

Europske snage solidarnosti (ESC) pozivaju mlade, bivše volontere da se prijave na njihov tečaj u Grčkoj. Tečaj, koji traje od 27. do 31. svibnja, za cilj ima potaknuti bivše volontere da iznesu svoja mišljenja o novim trendovima u volontiranju.
 

Fokus je stavljen na istraživanje potreba generacije Z i sljedeće generacije europskih volontera. Namjera ESC-a je da okupi 30-ak mladih ljudi koji će dijeliti svoje iskustvo volontiranja, ali i pričati o njegovoj budućnosti.
 

Na samom obučavanju, u gradu Solunu (Thessaloniki), sudionici će osim o novim trendovima, imati priliku raspravljati o potrebama mladih kao i načinima na koje program Europske snage solidarnosti može služiti mladima danas, ali i u budućnosti.
 

Europske snage solidarnosti (ESC) inače su program financiran sredstvima Europske Unije, namijenjen mladim ljudima koji se žele uključiti u volontiranje i aktivnosti u različitim područjima. Cilj im je inkluzivnije društvo, podupirući ranjive osobe i odgovarajući na društvene izazove. Nude inspirativno i osnažujući iskustvo za mlade ljude, od 18 do 30 godina koji žele pomoći, učiti i razvijati se. O  njihovim načelima možete pročitati na njihovoj službenoj stranici.
 

Za tečaj u Grčkoj možete se prijaviti do 8. travnja.

FOTO: FOTO: UNSPLASH