LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vintage industrial bar posuđuje

Klupski program ''Good vibrations'' privremeno seli u Švedsku

S obzirom da je program toliko dobar, Šveđani su ga odlučili ugostiti na tri dana i pokazati svojim ljudima kako se to radi.

S obzirom da je program toliko dobar, Šveđani su ga odlučili ugostiti na tri dana i pokazati svojim ljudima kako se to radi.

Good vibrations je poznat svim ljubiteljima rock glazbe, a pogotovo onima koji srijedom odvoje vrijeme i otiđu u Vintage industrial bar promrdati kukove i rasteretiti se briga usred tjedna. S obzirom da je program toliko dobar, Šveđani su ga odlučili ugostiti na tri dana i pokazati svojim ljudima kako se to radi.

Good vibrations će tako spakirati svoje kovčege zajedno sa cijelom logistikom, fotografom Julienom Duvalom, DJ-em Knežom i hrvatskim trash metal bendom Inciterom, te naučiti 14. ožujka građane Värnamoa i Göteborga poneku lekciju. Priupitali smo Pericu Štefana otkud ideja o suradnji i što se još krčka u loncu:

Suradnja sa Šveđanima je počela igrom slučaja u jednim svatovima kao posljedica veselog razgovora između "kuhanog" i "pečenke" kada je Zdravko "Zdrava" Žižmond  iz švedske agencije Studiefrämjandet predložio da odradimo jednu mini turnejicu po Balkanu za njegov bend Streets of Mars.  Odradili smo ju, sve je prošlo super, vidjeli smo da radna kemija postoji i  tako smo odlučili dići sve na još jednu višu razinu. Plan je da švedski bendovi dolaze u Hrvatsku, a da mi kao Good Vibrations vodimo hrvatske bendove u Švedsku na mini turneje i za sada nam to dosta dobro ide. Početkom veljače smo ugostili Behind The Lights, bend iz Stockholma, koji je odradio uspješne svirke u zagrebačkom Vintageu, koprivničkom Rock Caffeu te legendarnom vinkovačkom Walkowu. 

Ova plodna ''razmjena'' bendova samo je dio dogovorene suradnje, što da naslutiti da će hrvatska scena zbilja dobiti dašak svježih stvari.

Drago nam je da se u cijelu priču uključilo i Veleposlanstvo Kraljevine Švedske koje na svoj način pomaže da cijela stvar lakše prolazi, a radimo na tome da nam se pridruži i netko s hrvatske strane koji bi imao interesa za poslovanje u Švedskoj, pogotovo sada kada smo napokon u Europskoj uniji. Planova je zbilja puno, ali idemo korak po korak.

Želimo lijep provod ekipi u Švedskoj, a redakciji portala slobodno možete donijeti pokoju šalicu i razglednicu!

FOTO: GOOD VIBRATIONS