LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Randy Hansen u Vintage Industrial Baru

IZVJEŠTAJ: Reinkarnirani Hendrix napravio mali spektakl

Utorak u Vintage Industrial Baru bio je rezerviran za Randyja Hansena, tribute izvođača Jimija Hendrixa.

Utorak u Vintage Industrial Baru bio je rezerviran za Randyja Hansena, tribute izvođača Jimija Hendrixa.

Bilo da reinkarnacija postoji ili ne, u utorak je publika u Vintageu bila počašćena spektakularnim koncertom. Duh Jimija Hendrixa nakratko se vratio četrdeset i pet godina nakon njegove smrti, zahvaljujući Randyju Hansenu, koji se od Hendrixa razlikuje jedino izgledom.

Američki je gitarist oko dva sata zabavljao neumorne obožavatelje lika i djela Hendrixa u Vintageu. Bilo je mladih i starijih, no svi su bili impresionirani umijećem Randyja Hansena. Ipak ne može svatko biti imitator najboljeg gitarista svih vremena.

Publiku su najviše obradovali hitovi kao što su: „Hey Joe”, „Machine Gun”, „All Along the Watchtower”, „Purple Haze” i „Voodoo Child”. Za vrijeme pjesme „Voodoo Child” čak je i publika zasvirala Randyjevu gitaru. Na gotovo svakoj pjesmi, Hansen je zasvirao gitaru kad bi mu bila iza leđa ili zubima, i to s nevjerojatnom lakoćom. Kao da time nije dovoljno impresivan, još je i žonglirao trzalicom.

Randy Hansen-Vintage2
 
izvor: Facebook/Julien Duval Photography
 

Na set listi našle su se još i „Fire”, „Are You Experienced?”, „Freedom”, „1983 (A Merman I Should Turn To Be)”, „The Wind Cries Mary” te„You Got Me Floatin'”. Za kraj su Hansen, bubnjar Rick Spano i basist Kevin Adams publici servirali tri bisa.

Opojni rifovi, dobar glas Randyja i njegove vratolomije na gitari zadivile su sve prisutne. Čak i da je koncert trajao samo sat vremena, nitko se ne bi žalio, jer je koncert bio ispunjen dobrom energijom i kvalitetnom glazbom. Iako Randy Hansen nije ugodan oku, ovaj je koncert po svemu bio hrana za uši i oči. Nije uzalud cijenjen u svijetu.

FOTO: FACEBOOK/JULIEN DUVAL PHOTOGRAPHY