LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert

Legendarni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 ponovno nastupa

Koncert će se održati u četvrtak 21. listopada u Vintage Industrialu.

Koncert će se održati u četvrtak 21. listopada u Vintage Industrialu.

Dostava Zvuka dovodi legendarni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak, 21. listopada, u Vintage Industrial. Target i General Woo će u jedinstvenoj klupskoj atmosferi podsjetiti na kultne numere s prva dva albuma, ali i predstaviti materijale s nadolazećeg izdanja.

Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo) karijeru benda Tram 11 započeli su 1996. godine postavljajući temelje domaćeg hip hopa. U diskografiji broje albume Čovječe ne ljuti se (1999), Vrućina gradskog asfalta (2000) i kompilaciju Tajna crne kutije (2003) nakon koje prestaju sa zajedničkim radom i posvećuju se solokarijerama.

Na njihovo ponovno okupljanje čekalo se 14 godina, a da je publika itekako željna još uvijek aktualnih oštrih kritika sustavu i društvu potvrdila je činjenica da se povratnički koncert u Domu sportova rasprodao u rekordnom roku. Vintage Industrialom u četvrtak će se oriti hitovi poput Vrućine gradskog asfalta, Samo kod nas, Kaj ima lima, Pad sistema i brojni drugi koji su se urezali u odrastanje generacija i oblikovale domaću i regionalnu scenu.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 90 kn.

Koncert će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera, na ulazu će biti potrebno pokazati COVID-potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci, te predočiti osobnu iskaznicu.

Na ulazu će biti omogućeno i testiranje, koje će vršiti poliklinika Vaš pregled. Cijena testa je 50 kn. Testiranje će se moći napraviti od 19:30 do 21:30.

FOTO: MARE MILIN