LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vintage Industrial Bar

Koncert grupe Chui ostavio je njihovu publiku vrlo zadovoljnu, a Josipinu nešto manje

Izlazak glazbene dive i posebne gošće, Josipe Lisac, prouzrokovao je ogroman pljesak, a svi mobiteli automatski su se našli u zraku pripremajući se na to da ovjekovječe predivnu suradnju između Josipe Lisac i grupe Chui iz koje se izrodio hit „Tebi putujem".

Izlazak glazbene dive i posebne gošće, Josipe Lisac, prouzrokovao je ogroman pljesak, a svi mobiteli automatski su se našli u zraku pripremajući se na to da ovjekovječe predivnu suradnju između Josipe Lisac i grupe Chui iz koje se izrodio hit „Tebi putujem".

Prostorom Vintage Industrial Bara u četvrtak, 26. travnja bilo je vrlo teško kretati se jer je grupa Chui, očekivano, privukla veliki broj posjetitelja. Koncert, koji je trajao oko sat vremena, zasigurno je ostavio Chuijevu publiku bez teksta, a dokazali su i da zaslužuju sve nagrade koje su do sada dobili.

U Zagreb su unijeli dašak Zadra jer su izveli pjesmu Kalelarga posvećenu Zadranima, koja je ujedno izvedena i prvi put. Nisu ostali škrti ni prema onima koji su iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta jer su nekim izvedbama, poput izvedbe pjesme Punch pridobili pažnju i onog dijela publike koji možda nije došao isključivo zbog njih. Svojom obradom pjesme Srela sam se s njim najavili su dolazak svoje posebne gošće, što je vjerujemo, ipak bio jedan od najdražih trenutaka svima prisutnima. Izlazak glazbene dive i posebne gošće, Josipe Lisac, prouzrokovao je ogroman pljesak, a svi mobiteli automatski su se našli u zraku pripremajući se na to da ovjekovječe predivnu suradnju između Josipe Lisac i grupe Chui iz koje se izrodio hit Tebi putujem.

Iako je njezin izlazak i njihova zajednička izvedba na pozornici sigurno bio najiščekivaniji trenutak koncerta, nije prošao tako savršeno. Naime, prilikom izvedbe njihove zajedničke pjesme došlo je do problema s ozvučenjem. Zvuk postavljen za prethodne, instrumentalne izvedbe Chuija gušio je glas Josipe Lisac, što je na kraju dovelo i do mikrofonije koja je uništila ono što je trebalo biti savršen spoj suradnje hrvatskih glazbenika. Isto je dovelo do njezina povlačenja s pozornice, a sve zajedno ostavilo je puno nejasnoća i neočekivano čudnu atmosferu.

Kako bi popravili stvar, bend je izveo pjesmu koju su najavili kao Tuc-Tuc, nakon koje su se i oni povukli s pozornice te još jednom vratili zajedno s Josipom kako bi poboljšali prvu izvedbu pjesme Tebi putujem, koja je ovaj put zvučala bolje nego prethodni, no i dalje ne bez problema. S obzirom na to da je Josipa Lisac na sceni puno duže od benda Chui sigurni smo da se odavno uvukla pod kožu svih prisutnih, koji su očekivali više od jedne pjesme s Josipom Lisac. To nažalost nije bilo moguće zbog zdravstvenih problema zbog kojih nisu mogli održati zajedničke probe, no i ovaj bend polako se potkrada u srca svih koji su ih čuli, a na kvaliteti i talentu nisu štedjeli ni u Vintage Industrial Baru. Moć njihove glazbe vidjela se i po pokretima naše dive po kojima bi se dalo zaključiti da je uživala u svakom tonu, no nažalost problemi sa zvukom nisu dopustili da i slušatelji jednako uživaju u ovim zvukovima. 

FOTO: STUDENTSKI.HR