LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragično

Veliki šok za fanove: bivši član One Directiona preminuo je u 31. godini

Nažalost, svijet više neće imati priliku svjedočiti novim glazbenim poglavljima iz života mladog glazbenika.

Nažalost, svijet više neće imati priliku svjedočiti novim glazbenim poglavljima iz života mladog glazbenika.

Liam Payne, pjevač i bivši član svjetski poznatog boy benda One Direction, preminuo je u dobi od 31 godine. Prema izvješćima policije, Payne je preminuo nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu u Argentini.

Payne je prvi put privukao pozornost javnosti 2008. godine kao 14-godišnjak na glazbenom natjecanju The X Factor. Iako tada nije bio spreman za ozbiljniju glazbenu karijeru, sudac Simon Cowell savjetovao mu je da se vrati nakon dvije godine. Taj povratak 2010. označio je prekretnicu u njegovom životu kada je s kolegama Zaynom Malikom, Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom i Harryjem Stylesom formirao grupu One Direction.

TRAGEDIJA: U prometnoj nesreći život izgubio mladi splitski nogometaš


Grupa je ubrzo postala globalna senzacija i najuspješniji boy band na svijetu, osvojivši srca milijuna obožavatelja. Njihov meteorski uspon trajao je sve do 2016. godine, kada su najavili pauzu. Iako su članovi benda nakon toga krenuli u solo karijere, njihova popularnost nije jenjavala.

Liam Payne je 2017. godine izdao svoj prvi i jedini solo album, a s pjevačicom Cheryl Cole dobio sina Beara.

Hina izgubila jednog od najpoznatijih novinara



Posljednjih mjeseci kružile su vijesti da su njegov drugi solo album i dokumentarac o njegovom životu stavljeni na čekanje. Nažalost, svijet više neće imati priliku svjedočiti novim glazbenim poglavljima iz Payneovog života.

Preminuo je Ivan Habdija, nekadašnji dekan zagrebačkog PMF-a i istaknuti znanstvenik


Njegova smrt ostavila je obožavatelje širom svijeta u šoku, a tisuće poruka podrške i tuge preplavile su društvene mreže.
IZVOR: BBC NEWS
FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE