LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CRNA KRONIKA

TRAGEDIJA: U prometnoj nesreći život izgubio mladi splitski nogometaš

Preminuo je mladi nogometaš Šimun Šolić, igrač Radničkog nogometnog kluba Split. Klub se sa Šimunom oprostio dirljivim riječima.

Preminuo je mladi nogometaš Šimun Šolić, igrač Radničkog nogometnog kluba Split. Klub se sa Šimunom oprostio dirljivim riječima.

U prometnoj nesreći, u Stobreču, život je izgubio mladi nogometaš Šimun Šolić (20), igrač Radničkog nogometnog kluba Split. Šolić je u četvrtak, u kasnim satima, stradao u prometnoj nesreći te zadobio teške tjelesne ozljede koje su za njega nažalost bile kobne.
 
„Sinoć oko 22.15 sati u Stobreču, u ulici  Svetog Lovre dogodila se prometna nesreća, izlijetanje motocikla van kolnika. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač i putnik na motociklu. Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u splitskoj bolnici preminula je muška osoba.", izvještavaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Oglasio se i RNK Split putem objave na Facebook profilu kluba, izražavajući duboku žalost. Odgođena je i utakmica između RNK Splita i nogometnog kluba Neretve koja se trebala odigrati sutra na terenu Park Mladeži u Splitu.
 
VIDEO: RNK Split, Facebook objava

Policija je pozvala svjedoke prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave osobno u Postaju prometne policije Split ili na brojeve telefona: 021/ 504-010, 021/ 504-036.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA