LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Popularizacija psihologije

Rijeka psihologije pritječe u svoj peti dan, evo što nas danas očekuje

U Tjednu psihologije, od 14. do 20. veljače, posjetite mnogobrojne programske aktivnosti Rijeke psihologije koje se ove godine održavaju i u online okruženju, a i dalje su za sve sudionike potpuno besplatne.

U Tjednu psihologije, od 14. do 20. veljače, posjetite mnogobrojne programske aktivnosti Rijeke psihologije koje se ove godine održavaju i u online okruženju, a i dalje su za sve sudionike potpuno besplatne.

Od 14. do 20. veljače održava se 11. Rijeka psihologije, ponovno s velikim brojem raznolikih aktivnosti. Rijeka psihologije zajednički je projekt sveučilišne zajednice, neprofitnog sektora i jedinica lokalne i regionalne samouprave koji se provodi s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njezina položaja u društvu. 
 

Konferencija Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike nastavlja se u svoj drugi i finalni dan. Više o samoj konferenciji možete saznati na poveznici.

Članovi grupe podrške KBT centra imat će priliku sudjelovati u radionici o svim licima koje strah može imati te o tjelesnim senzacijama do kojih dovodi.

Potencijalno daroviti učenici OŠ Ivana Mažuranića rješavat će mozgalice i razne zagonetke pomoću svojih čarobnih štapića te na neko vrijeme zaviriti u svijet najpoznatije škole na svijetu – Hogwartsa. Interaktivno predavanje Kako podržati dijete u odabiru zanimanja? može pomoći roditeljima savjetima o uspješnoj komunikaciji, odabiru zanimanja i suočavanja u razdoblju biranja srednje škole ili fakulteta.

S obzirom na to da živimo u svijetu gdje nam je gotovo sve dostupno putem mobilnih telefona, kroz ovu Rijeku psihologije pokušava se odgovoriti može li nam mobitel biti i terapeut, a ukoliko želite preispitati sebe i svoje obrasce u romantičnim odnosima u tome će vam pomoći radionica Za tango je potrebno dvoje.

I ove godine Rijeka psihologije ima humanitarni karakter te se prikupljaju sredstva za obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. 

– Pozivamo vas da se uključite u humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva za odgojno – obrazovnu skupinu djece s intelektualnim poteškoćama Dječjeg vrtića Sušak. U humanitarnu akciju možete se uključiti uplatom na žiro-račun Filozofskoga Fakulteta u Rijeci (IBAN: HR9123600001101536455, ZABA; poziv na broj: 70505505759-06, svrha uplate: humanitarna akcija). – poručuju organizatori. 

Više detalja o  samoj manifestaciji i programu potražite na službenim stranicama