LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agent has left the building

Matthew McConaughey je... agent Elvis Presley?

Elvis Presley kao vladin špijun? Na Mjesecu? S majmunom pomagačem?

Elvis Presley kao vladin špijun? Na Mjesecu? S majmunom pomagačem?

Čini se da vrijeme jednog od najvećih izvođača svih vremena nije stalo čak niti nakon gotovo 50 godina od njegove smrti, a to potvrđuje i činjenica da je kralj sve češće imputiran u vizualne multimedijske oblike.

Recentno je izašao film Elvis redatelja Baza Luhrmanna, koji trenutno broji mnogobrojne nagrade, uključujući one za nagradu Oscar, gdje se mladome glumcu Austinu Butleru predviđa zlatni kip za ulogu Presleyja. 


Novi projekt, koji autora hitova kao što su Hound Dog, Jailhouse Rock, Blue Suede Shoes i ostalo ponovno stavlja kao protagonista, pomalo je bizarnije tematike. Naime, nova Netflixova serija bit će animiranog predznaka, a Elvis će biti... špijun

BABY REINDEER: Možeš imat' moje tijelo, ali dušu ne...Premisa će pratiti Presleyja u njegovim intencijama borbe protiv sila zla nakon što se pridruži vladinom špijunskom programu, a glas će mu posuditi renomirani glumac Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, Interstellar). 

Kao kreatori serije stoje John Eddie te bivša Elvisova supruga, Priscilla Presley

Ne propustite ove hit serije s Netflixa, a odsada ga možete dobiti 6 mjeseci na poklon


Najava već sada pokazuje da će serija sadržavati dosta akcije te da će Elvis imati priliku i kročiti u svemir, a sama animacija snažno aludira na još jednu špijunsku seriju, imena Archer (2009–2022).

Publika je trenutno podvojena oko mišljenja prema seriji Agent Elvis jer, dok neki smatraju da animacija izgleda dobro i da je McConaughey izvrstan odabir za takvu ulogu, drugi smatraju da se radi o još jednom propalom projektu kao što je i najnovija serija Velma koja je na čestim udarima kritike od publike, ali i kritičara. 

Serija Agent Elvis izlazi u ožujku ove godine. Cijela najava dostupna je ovdje:

Ovo je nova Netflixova serija koja je uspjela rasplakati cijeli svijet! 
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT