LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Provodi se kampanja u glavnim gradovima država EU-a s ciljem podizanja svijesti o važnosti valorizacije znanja

Ovaj događaj pružit će priliku dionicima iz akademske zajednice, poduzećima i civilnom društvu da se uključe u dvije ključne inicijative: otvorenu znanost i valorizaciju znanja.

Ovaj događaj pružit će priliku dionicima iz akademske zajednice, poduzećima i civilnom društvu da se uključe u dvije ključne inicijative: otvorenu znanost i valorizaciju znanja.

Hrvatska će obilježiti Nacionalni dan valorizacije znanja u sklopu kampanje podizanja svijesti o važnosti valorizacije znanja, pokrenute od Glavne uprave Europske komisije za istraživanje i inovacije pod nazivom Tour de Capitales – Αwareness raising campaign on knowledge valorisation.

Taj događaj održat će se 4. lipnja 2024. godine u Hotelu Zonar u Zagrebu, a više informacija o predavačima i programu potražite na poveznici.

Plenković na predstavljanju Vlade najavio podizanje studentske satnice na 7,81 euro



Cilj je Nacionalnog dana upoznati sudionike s najnovijim politikama valorizacije znanja te pretvorbama istraživanja i inovacija u društvene i gospodarske svrhe. Na konferenciji će se predstaviti hrvatski ekosustav transfera tehnologije i znanja te primjeri dobre prakse. Sudionici će biti predstavnici hrvatske znanstvene, istraživačke i inovacijske zajednice, Europske komisije i predavači iz drugih zemalja.

PISA konferencija u Dubrovniku – oblikovanje obrazovne politike i prakse


Taj događaj pružit će priliku dionicima iz akademske zajednice, poduzećima i civilnom društvu da se uključe u dvije ključne inicijative: otvorenu znanost i valorizaciju znanja.

Registracija sudionika otvorena je, a broj sudionika ograničen je. Nakon registracije dobit ćete potvrdu sudjelovanja.

IZVOR: MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA
FOTO: GETTY IMAGES, ILUSTRACIJA