LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EDUKATIVNA RAZMJENA

PISA konferencija u Dubrovniku – oblikovanje obrazovne politike i prakse

Cilj konferencije je potaknuti raspravu o tome kako PISA rezultati mogu oblikovati obrazovne politike i prakse te potaknuti razmjenu različitih pristupa u istraživanjima.

Cilj konferencije je potaknuti raspravu o tome kako PISA rezultati mogu oblikovati obrazovne politike i prakse te potaknuti razmjenu različitih pristupa u istraživanjima.

Dubrovnik će 29. i 30. studenoga 2024. godine biti domaćin PISA konferencije, koju organiziraju Skupina za analizu i diseminaciju Upravljačkog odbora PISA-e (ADG), Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Tajništvo OECD-a. Ta konferencija otvara svoja vrata istraživačima, praktičarima i svim zainteresiranim dionicima obrazovanja koji žele dijeliti svoja iskustva i spoznaje o PISA rezultatima.

Sve o „(Kratkim) spojevima u hrvatskome jeziku, književnosti i kulturi” na seminaru u Dubrovniku


Cilj konferencije je potaknuti raspravu o tome kako PISA rezultati mogu oblikovati obrazovne politike i prakse te potaknuti razmjenu različitih pristupa u istraživanjima. Konferencija će se održati uživo i online, pružajući sudionicima fleksibilnost u sudjelovanju.

Na izložbi poznatog dizajnerskog studija u Dubrovniku našao se logotip jednog hrvatskog sveučilišta


Pozivaju se istraživači i praktičari, poput nastavnika i ravnatelja škola, da se prijave za predstavljanje svojih praksi, istraživanja i pristupa unutar tema konferencije. Rok za prijavu je 17. svibnja 2024. godine do ponoći prema srednjoeuropskom vremenu (CET). 

Prilika za studente: Ljetni posao prožet dubrovačkom tradicijom u Gradskoj straži Dubrovnika


Više pročitajte na poveznici.

IZVOR: MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA
FOTO: UNSPLASH