LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EDUKATIVNA RAZMJENA

PISA konferencija u Dubrovniku – oblikovanje obrazovne politike i prakse

Cilj konferencije je potaknuti raspravu o tome kako PISA rezultati mogu oblikovati obrazovne politike i prakse te potaknuti razmjenu različitih pristupa u istraživanjima.

Cilj konferencije je potaknuti raspravu o tome kako PISA rezultati mogu oblikovati obrazovne politike i prakse te potaknuti razmjenu različitih pristupa u istraživanjima.

Dubrovnik će 29. i 30. studenoga 2024. godine biti domaćin PISA konferencije, koju organiziraju Skupina za analizu i diseminaciju Upravljačkog odbora PISA-e (ADG), Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Tajništvo OECD-a. Ta konferencija otvara svoja vrata istraživačima, praktičarima i svim zainteresiranim dionicima obrazovanja koji žele dijeliti svoja iskustva i spoznaje o PISA rezultatima.

Prilika za studente: Ljetni posao prožet dubrovačkom tradicijom u Gradskoj straži Dubrovnika


Cilj konferencije je potaknuti raspravu o tome kako PISA rezultati mogu oblikovati obrazovne politike i prakse te potaknuti razmjenu različitih pristupa u istraživanjima. Konferencija će se održati uživo i online, pružajući sudionicima fleksibilnost u sudjelovanju.

Pregled norijada po Hrvatskoj: provjerite planove održavanja proslava maturanata u najvećim gradovima


Pozivaju se istraživači i praktičari, poput nastavnika i ravnatelja škola, da se prijave za predstavljanje svojih praksi, istraživanja i pristupa unutar tema konferencije. Rok za prijavu je 17. svibnja 2024. godine do ponoći prema srednjoeuropskom vremenu (CET). 

Plenković na predstavljanju Vlade najavio podizanje studentske satnice na 7,81 euro


Više pročitajte na poveznici.

IZVOR: MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA
FOTO: UNSPLASH