LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
JOŠ JEDNA NOVA STRANKA

PREDSTAVLJENA KOMUNISTIČKA PARTIJA HRVATSKE

Osnivač ove nove stare stranke jest Radoslav Ilić, umaški ugostitelj koji se ponosi svojim ugostiteljskim obrtom „Tito“

Osnivač ove nove stare stranke jest Radoslav Ilić, umaški ugostitelj koji se ponosi svojim ugostiteljskim obrtom „Tito“

Sunčanu subotu u Zagrebu obilježio je još jedan događaj. Svoj stranački program predstavila je nova stranka te je Registar hrvatskih stranaka postao bogatiji za još jednu - Komunističku partiju Hrvatske.

Osnivač ove nove stare stranke jest Radoslav Ilić, umaški ugostitelj koji se ponosi svojim ugostiteljskim obrtom „Tito“. Sam Ilić najavio je osnivanje stranke kada se u Kumrovcu obilježavala godišnjica smrti Josipa Broza Tita na kojoj su bili prisutni štovatelji  Titovog lika i djela.

Iako je inicijativa za osnivanjem ove stranke bila pokrenuta 2005. godine, osnivači nisu uspjeli prikupiti 100 potpisa koliko je potrebno za registraciju stranke. Na radost svih simpatizera komunističkog režima i svega što on donosi, osnivanje stranke pošlo je za rukom ovom ugostitelju iz Umaga.

Stranka je danas prigodno predstavljena na Trgu maršala Tita.
Osnivačima i pristašama stranke valjda nije toliko bitno što je njihov uzor, cijenjeni vođa Josip Broz Tito zauzeo visoko mjesto na ljestvici najvećih zločinaca i da je u komunističkom režimu život izgubilo nebrojeno mnogo nevinih žrtava.

 

FOTO: KOMUNISTIČKA PARTIJA HRVATSKE/FACEBOOK