LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus u Hrvatskoj

Ministrica Blaženka Divjak i njezini kolege moraju na testiranje i u samoizolaciju

Samoizolacija i testiranje propisani su zbog kontakta sa zaraženom osobom koja je prethodno bila na svadbi u Zadru.

Samoizolacija i testiranje propisani su zbog kontakta sa zaraženom osobom koja je prethodno bila na svadbi u Zadru.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak i svi ostali dužnosnici Ministarstva dobili su uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, objavilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u priopćenju koje prenosi Index.hr.  

– Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak je danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, a istu uputu su dobili svi dužnosnici u Ministarstvu znanosti i obrazovanja nakon što je državna tajnica Ivana Franić pozitivna na koronavirus

Državna tajnica, prema neslužbenim informacijama koje prenosi Index.hr, bila je na velikoj svadbi u Zadru nakon koje je sudjelovala na kolegiju u Ministarstvu. Također, ministrica Divjak potvrdila je za Slobodnu Dalmaciju da je ona uputila kolegicu da obavi testiranje:

– Kada sam saznala da je državna tajnica Franić bila u Zadru na svadbi te da nakon toga nije bila u samoizolaciji, u petak poslijepodne uputila sam joj mail da obavi testiranje. Da, i ja sam bila u kontaktu s njom prošli tjedan.

FOTO: FACEBOOK / MINISTRICA BLAŽENKA DIVJAK