LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program za mlade

LinkedIn radionicom započinje niz aktivnosti u zadarskom Info centru za mlade

Donosimo vam novi program Info centra za mlade Zadar. Provodi ga Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ.

Donosimo vam novi program Info centra za mlade Zadar. Provodi ga Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ.

Info centar za mlade Zadar kreće s brojnim radionicama, predavanjima, edukacijama i manifestacijama. Tako će kroz narednu godinu mnogi imati priliku pronaći za sebe zanimljivu aktivnost, sudjelovati, naučiti nešto novo ili nadograditi svoja postojeća znanja. Program je otvoren za sve mlade ljude bez iznimke, a o vrstama aktivnosti, kao i temama, možete pročitati u nastavku članka.

Za sami početak predstavljamo vam radionicu LinkedIn – kreiraj svoj online profesionalni profil! Društvena mreža LinkedIn broji nekoliko stotina milijuna korisnika, od kojih su većina upravo poslodavci. Kako ostaviti što bolji utjecaj na potencijalnog poslodavca već prilikom online prijave? Kako se umrežiti s grupama koje povezuju interesi, vještine i područje u kojem djeluju? Kako izraditi profesionalni profil sa svim relevantnim informacijama? Odgovore ćete pronaći upravo na ovoj radionici koja se održava u suradnji s CISOK-om Zadar u četvrtak 17. studenog 2016. godine, s početkom u 18 sati, na adresi Trg Petra Zoranića 1 u Zadru. Za radionicu je potrebna prijava, a prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Prijave se zaprimaju do srijede 16. studenog 2016. do 12 sati. 

Kompletan program Info centra za mlade Zadar također uključuje grupne aktivnosti, ali i individualne usluge. Omogućuje dostupnost svih potrebnih informacija i to na sljedeće načine: izravnim kontaktom u prostoru Info centra za mlade, putem e-maila cinaz.info@gmail.com, na oglasnim pločama (udruga CINAZ, Gradska knjižnica Zadar i Bibliobus, studentski klub Božo Lerotić, CISOK Centar Zadar), kroz dokumentirane informacije (knjige, letke, priručnike i brošure, putem web stranice i društvenih mreža te kroz povremene posjete školama, fakultetima i drugim institucijama na području Grada Zadra i Zadarske županije).

Individualne usluge uključuju korištenje računala i interneta, printanje i kopiranje, korištenje promotivnih i informativnih materijala, informiranje putem oglasnih ploča, pomoć pri lakšem pronalaženju adekvatnih izvora kvalitetnih i potpunih informacija. Sve navedene mogućnosti mladi mogu koristiti bez najave i to radnim danima od ponedjeljka do srijede od 9 do 16 sati, četvrtkom i petkom od 14 do 21 sat te subotom po dogovoru.

Grupne aktivnosti koje će provoditi Info centar su sljedeće:

Radionice:

LinkedIn – kreiraj svoj online profesionalni profil
Poduzetništvo – je li to za mene?
Intervju – istakni se i osvoji poslodavca!
Edukativna radionica pisanja projekata
Feng shui – radna soba
Seksualnost i ja

Ciklus edukativnih radionica: Priprema iz engleskog jezika za državnu maturu
Kako poboljšati svoje učenje?
Budi sam svoj majstor/terapeut
Radionica pisanja eseja i kreativnog izražavanja
Urbano vrtlarstvo

Dvodnevna manifestacija Dani dobrih veza – pet radionica

Predavanja:

Shiatsu i "DO IN" vježbe
Spin doktori: medijski čarobnjaci ili prodavači magle
Obilježavanje Europskog tjedna mladih 2017: predavanje Predstavljanje Erasmus+ programa i Eurodesk mreže

Edukacije, obilježavanja, informiranja:

Edukacija za izradu internetske stranice
Živa knjižnica, tema: međunarodna mobilnost mladih
Češko-slovačka interkulturalna večer
Obilježavanje Međunarodnog dana ljudskih prava 10.12.2016: Predstavljanje Odjela za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru
Tribina: Putovanja
Obilježavanje Međunarodnog dana informiranja mladih 17.4.2017.

Partner u provedbi projekta Info centar za mlade Zadar je Gradska knjižnica Zadar. Suradnici su: CISOK Zadar (HZZ), Udruga za poboljšanje kvalitete življenja TERRA, Udruga Kreativne adaptacije, Volonterski centar Zadar, ESN Zadar (Erasmus Student network), udruga Argonauta s otoka Murtera, hrvatska Agencija za mobilnost i programe EU, Udruga za promicanje hrvatsko-češko-slovačkih odnosa Oko Jadrana, Odjel za psihologiju i Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru, Odjel za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru, Regionalni Info centar za mlade, Info Zona iz Splita.

FOTO: SCREENSHOT