LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Smatra da je kazna prerigorozna

Javila se majka izbačene kadetkinje: „Želim da se ta nepravda ispravi”

– Kada se desio taj nesretni slučaj, malo je rečeno da smo obje bile šokirane. Zapravo, ja ne mogu ni zamisliti kako se moje dijete u tom trenutku osjećalo. – rekla je kadetkinjina majka.

– Kada se desio taj nesretni slučaj, malo je rečeno da smo obje bile šokirane. Zapravo, ja ne mogu ni zamisliti kako se moje dijete u tom trenutku osjećalo. – rekla je kadetkinjina majka.

Nedavno je Policijsku akademiju pogodila drama jer je 19-godišnja kadetkinja objavila snimku kolega kako plešu užičko kolo, a u skladu s pravilima ne bi smjela ništa objavljivati na društvene mreže bez dozvole. Zbog toga je izbačena s Akademije, dok su i ostali odgovorni trebali biti sankcionirani, no nešto blaže. O svemu se sada oglasila njezina majka za RTL Direkt jer, kako kaže, želi ispraviti nepravdu.
Vezano: Policijsku akademiju trese skandal, i to jer su polaznici plesali – užičko?
Njezina majka Marina Kaselj radi u Austriji pa nije odmah saznala što se dogodilo. Nakon što je nekoliko puta nazvala kći, ona joj se na koncu javila i u suzama ispričala što se dogodilo. 
– Kada se desio taj nesretni slučaj, malo je rečeno da smo obje bile šokirane. Zapravo, ja ne mogu ni zamisliti kako se moje dijete u tom trenutku osjećalo. Jer ja do nekih pola noći u petak, nisam imala pojma što se dogodilo. Ali pošto mi se nije javljala na telefon, a ja radim u Austriji, zvala sam je i u suzama mi je ispričala cijeli slijed događaja i tada sam odlučila stati uz svoje dijete. – govori Kaselj  za RTL.
Kaselj smatra da je kazna prerigorozna i ističe da se neće pomiriti sa situacijom sve dok se ne sazna prava istina i zadovolji pravda. Pokrenula je čak i peticiju jer se nad njima, kako kaže, vrši velika hajka i imaju problema, a ona ne želi da njezino dijete bude obilježeno kao netko tko nije dostojan te uniforme.

Čak i sindikati smatraju da je kazna prestroga, iako se protive užičkom kolu jer je riječ o srpskom narodnom kolu i mišljenja su da bi kazna bila blaža da se radilo o nekom hrvatskom kolu. Zbog svega su majka i kći pokrenule žalbeni postupak.
FOTO: PEXELS