LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zaplovite Jadranom i odmorite se

Almissa Cruising: za studente, avanturiste i zaljubljenike u Jadran

Pitate se gdje možete spojiti odmor, tulume, dobru ekipu, Jadran i prihvatljive cijene?

Pitate se gdje možete spojiti odmor, tulume, dobru ekipu, Jadran i prihvatljive cijene?

Pitate se gdje možete spojiti odmor, tulume, dobru ekipu, Jadran i prihvatljive cijene?

Almissa Cruising je mlado splitsko poduzeće nastalo iz ljubavi prema moru, tradiciji i ljepoti dalmatinske obale i otoka.

Članovi posade su mladi entuzijasti, a prije dvije godine nisu mogli ni sanjati da će svoje dane provoditi bojajući brodove, polažući ispite za pomorce i penjući se Vidovom gorom da snime svoj prvi promo video.

Upoznajte ekipu!

Sve je počelo s Markom Lakićem čiji je san oduvijek bio kupiti brod. Završivši Ekonomski fakultet potkovan karijerom u financijama, odlučio je malo riskirati i uložiti svoju ušteđevinu u taj dan. Nakon prvog odrađenog krstarenja s turistima iz svih krajeva svijeta, ovaj rizik se pokazao isplativim, a u omiškoj luci su trenutno usidrena dva broda: Almissa i Almissa Blu.

Marku je pomoć pružio i Pave, ekonomist te glavni Chief Entertainment Officer koji je svojom vrckavom naravi okupio ostatak mlade i zaigrane posade. Pomorsku snagu dao je Marko, diplomirani ekonomist iz Osijeka, a Iva i Marina, dizajnerica i marketinška snaga ove ekipe dale su svoj nježni „touch“ cijelom projektu.

Uz ove vedre ljude, pomažu im još i Ivana, glavna komunikatorica sa studentskom populacijom, kao i Marko i Mihael koji su uspješno završili snimanje prvog promotivnog videa koji prikazuje zašto je super krstariti sa Almissa Cruising-om. 

Kakve ture nudi Almissa Cruising?

Ovisno o tome kakvi ste po naravi, imate široki izbor zanimljivosti. Ako želite okusiti pravi ljetni provod uz odlične ljude i još bolju atmosferu, okušajte Funky Cruise ili, pak, Summer Boogie Cruise. Oni nude sve što vam treba: ujutro se možete sunčati i kupati, a popodne istraživati Omiš, Brač, Hvar, Mljet, Korčula i ostale bisere Jadrana. Jedino što vam navečer preostaje jest istražiti noćni život otoka.

Ako ne volite cik sezone, a veliki ste fan aktivnog odmora, možete isprobati i Hike & Cruise te Cycle & Cruise ture, izvanredan spoj pedaliranja i kruzanja po obali.

Almissa Cruising ima super ponudu i za studentsku populaciju imajući na umu baš ono što nedostaje studentima: poštena pauza prije ispita. Uputite se na STUDY BREAK HRVATSKA. Ako vam kažemo 20 studenata, jedan brod, jedan tjedan, jadranska obala - hoće li vam to biti dovoljno?

Dodatni deal: ako ste lajkali Studentski.hr, Almissa Cruising i Studentski vam poklanjaju 25% popusta na studentsku turu, a možete ostvariti još puno, puno, puno ostalih pogodnosti!

Provjerite službeni Facebook event i Almissa Cruising web stranicu za dodatne informacije i budite avanturistični!

FOTO: ALMISSA CRUISING