LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Udruga Studenti za studente Split (S4S)

Udruga Studenti za studente Split (S4S) - Studentski.hr
udrugas4s@gmail.com
(+385) 91 169 5636

Udruga S4S (Studenti za studente Split) je studentska udruga osnovana 2008. godine, a nije vezana ni uz jedan fakultet, tako da su naši članovi studenti gotovo svih sastavnica splitskog Sveučilišta.
Vodeći se starom izrekom „Djela, a ne riječi“, naša Udruga ne želi se zadovoljiti samo postojanjem i djelovanjem na papiru – upravo kao što želi potaknuti sve svoje članove i svekoliku studentsku populaciju na učenje koje se ne ograničava na knjige. Vjerujući da svi studenti, iako ponekad možda nesvjesni svoje važnosti i veličine, nose u sebi odlike potrebne za stvaranje osoba koje vrhunski obavljaju svoj posao i koje su sposobne svoje znanje prenijeti drugima, želimo izvući ono najbolje iz svakog pojedinca koji će se jednog dana nazivati akademskim građaninom. Smatramo poželjnim da se studenti okušaju u što više sfera djelovanja, razvijajući tako vještine za koje možda nisu ni mislili da ih posjeduju te šireći svoje interese i znanja.
Cilj nam je, dakle, animirati prosječnog studenta na rad na sebi, kojeg će postići radeći i učeći u polju širem od onog koje obuhvaća gradivo fakulteta kojeg polazi; priključivši se našoj Udruzi, svatko će, ovisno o afinitetima, imati priliku okušati se u novinarskom, marketinškom, humanitarnom, informatičkom ili radu na radiju.
Vjerujući da je u nama snaga koja će sutra činiti bolji svijet, danas radimo na buđenju i održavanju budnom te snage, baš kao i na provociranju sreće koja proizlazi iz rada s drugima i rada na sebi. Nebo nam je granica!
Trenutno nas je tridesetak, a nove članove primamo jednom u semestru.