LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontere

S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva, koja će vam pomoći pri zapošljavanju, a osim toga upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Prijavite se do 10. studenog.

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva, koja će vam pomoći pri zapošljavanju, a osim toga upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Prijavite se do 10. studenog.

Želiš li raditi i organizirati zanimljive projekte, steći nova poznanstva te razviti svoje potencijale? Želiš li otkriti vođu u sebi i naučiti raditi u timu? Vrijeme je da se prijaviš u S4S! Glavni cilj aktivnosti ove udruge poboljšanje je studentskog života na Sveučilištu u Splitu, kao i animiranje svakog studenta za aktivniji život i rad na sebi.

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva koja će vam pomoći pri zapošljavanju i samooblikovanju, a, osim toga, upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Također, važno je spomenuti koliko će vaši poslodavci jednog dana cijeniti činjenicu što ste tijekom studiranja volontirali. Mnoge bivše članove upravo je volontiranje u S4S-u odvelo do prvog radnog mjesta.

Traže se novi članovi za sva četiri tima: S4S portal, S4S radio, S4S humanitarni tim i S4S marketing tim. Ako volite ili želite naučiti pisati autorske članke, baviti se novinarskim poslovima, lektorirati, baviti se web dizajnom, pričati u eteru, montirati radioemisije, izvještavati s terena, djelovati humanitarno ili pak postati marketinški mag, pridružite se. Radi se o veseloj ekipi kojoj nikad nije dosadno.

Ove je godine udruga odlučila proširiti ponudu i dovesti novu ekipu u svoj mali tim. Želiš se okušati iza kamere i otkriti tajne foto objektiva? Želiš razviti svoje vještine i možda jednog dana postati poznati fotograf? Dođi u S4S i ostvari svoje snove. Treba ti samo dobar fotić i volja za radom i učenjem, a sve ostalo će ti pokazati stari članovi.

Prijaviti se možeš na vrlo jednostavan način. Pošalji svoje ime i prezime, naziv fakulteta, ime tima (ili možda više njih) u kojem želiš sudjelovati te kontakt broj na mail Udruge udrugas4s@gmail.com. Prijave su otvorene do 10. studenog.

FOTO: S4S