LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterska akcija

Pokrenut dalmatinski val aktivizma, studenti izrađuju božićne ukrase

Volonterska akcija izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom trajat će od 20. do 29. studenog. Prodajna izložba ukrasa održat će se u prosincu.

Volonterska akcija izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom trajat će od 20. do 29. studenog. Prodajna izložba ukrasa održat će se u prosincu.

Udruga Studenti za studente Split zajedno s Centrom za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači poziva mlade grada Splita na druženje i izradu božićnih ukrasa s korisnicima Centra. Božić je vrijeme darivanja, a oni su odlučili svoje slobodno vrijeme iskoristiti za radionice ispunjene vedrim duhom, toplim srcem i osmijesima korisnika i volontera.

Volonterska akcija izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom, pod nazivom Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači, započet će u ponedjeljak 20. studenog 2017. Trajat će do srijede 29. studenog 2017. na sljedećim lokacijama:

• Skupina radnog osposobljavanja (Bruna Bušića 30) – od 9:00 do 12:00
• Kreativne radionice Dnevnog centra Firule (Put iza Nove bolnice 14) – od 9:00 do 14:00.

Prijave za volontiranje i izradu ukrasa zaprimaju se na online obrascu. Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u trgovačkom centru City Center One od 14. do 17. prosinca 2017., gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost maštovitih korisnika Centra i mladih volontera na djelu.

Ideja volonterske akcije nastala je u sklopu projekta Dalmatinski val aktivizma koji provodi Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih: S4S – Udrugom Studenti za studente Split, udrugom mladih iz Šibenika – Mladi u EU, Num Fabrika Ideja iz Vele Luke te Trokutom mladih Kaštela. Njihov je zajednički cilj osnaživanje i motiviranje mladih iz svojih lokalnih zajednica na volontiranje te preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnih građana iniciranjem i provedbom volonterskih akcija u svom gradu ili općini.

FOTO: COMMONS.WIKIMEDIA.ORG