LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Studentska udruga TIM

Studentska udruga TIM - Studentski.hr
udruga.tim@gmail.com

Misija Udruge: Povezati studente sa stručnjacima iz područja menadžmenta te razmjena i prenošenje radnih iskustava sa menadžera na studente. Stvarati ugodno radno okruženje i poticati na slogu i timski rad. Vizija Udruge: Približiti svim studentima područje menadžmenta, privući sve osobe koje imaju afiniteta prema tom području, uključujući prošle, sadašnje i buduće studente.

Djelovanje udruge se sastoji od četiri ključne točke:
1) Edukacija – stalnim edukacijama omogućujemo našim članovima, ali isto tako i svim ostalim zainteresiranim studentima, širenje horizonata i stjecanje onoga najvažnijega za uspjeh i svijet nakon fakulteta – znanja i iskustava
2) Networking – samim članstvom u udruzi svatko može dobiti priliku bolje se povezati s vršnjacima te stručnjacima iz poslovnog svijeta, iz svih područja
3) Projekti – svim članovima dajemo mogućnost da pretoče svoju ideju u vlastiti projekt, pri tome im nudimo pomoć, savjete i suradnju kolega. Također, svaki član može i sudjelovati na nekom postojećem projektu te time steći iskustvo u željenom području.
4) Menadžment – naše glavno područje je menadžment i kao takvo, sve vežemo na ova znanja i iskustva

Udruga je osnovana s ciljem razvitka i unapređenja edukacije studenata, te radi boljeg upoznavanja članova Udruge sa područjem menadžmenta. Otvoreni smo za suradnje na raznim projektima kako bi stekli nova znanja i vještine.