LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trend alert

Što se nosi ove jeseni: „Right off the runway“ u vaše ormare

Koji su se trendovi često pojavljivali na modnim pistama jesenskih kolekcija velikih dizajnera i kako ih uvrstiti u svoj ormar?

Koji su se trendovi često pojavljivali na modnim pistama jesenskih kolekcija velikih dizajnera i kako ih uvrstiti u svoj ormar?

Jesen je skoro tu. Škola je već počela, uskoro će i fakulteti, a mi otkrivamo: što se nosi ove jeseni? Koji su se trendovi često pojavljivali na modnim pistama jesenskih kolekcija velikih dizajnera i kako ih uvrstiti u svoj ormar?


Boja sezone: crvena ili boja trešnje

 

Najveći trend i boja koja dominira ove jeseni je boja trešnje tj. cherry red, a kao zvijezdu svojih kolekcija na modnim revijama istaknuli su ju Burberry, Stella McCartney, Prada i Ferragamo. Boje koje su se također istaknule u jesenskim kolekcijama su maslinasto zelena i „70-e žuta“. Osim same boje, stil sedamdesetih se tu i tamo provlači u nove jesenske trendove.

 

@maleyanichole Fall 2023 fashion trends & how to style them part one!🤎🍂 I’m so excited for this year’s pre-fall and fall trends, we are seeing so many different colors and styles this year that I feel like are really making fall fashion a bit more adventurous than it has been in the past! In this video I talk about the colors of the season, the trending colors and styles, and there will be more parts uploaded very soon! 🥰 #greenscreen Pinterest aesthetic, fall outfit ideas, trendy outfits, outfit inspo, outfitideas #outfitinspo #casualstyle #ootd #fallfashiontrends2023 #autumnfashion #fallfashion #cozyoutfits #fallfashion #fallfashiontrends #fallfashion2023 #fashiontrends #greenscreen #denimondenim #falltrends #outfitinspo #fall #fallstyle #fallstaples ♬ original sound - maleyanichole | fashion

 


Off the shoulder ili majice bez ramena


Trend koji se polako vraća već duže vrijeme, bit će vrlo prisutan ove jeseni. Majice i veste, čak i haljine bez ramena. Osim toga, košulje su i dalje tu. Također, basic jednobojne majice koje se mogu kombinirati sa bilo čime.
 

Vintage wash jakne

 

Osim bomber i motorističkih jakni koje su i dalje u modi, ove jeseni viđat ćemo puno kožnih ili traper jakni koje izgledaju nošeno ili isprano u zemljanim i sivim tonovima.
 


Corporate core

 

Trend koji traje već duže vrijeme. U koji god da dućan uđete, sve je prepuno business hlača, sakoa i prsluka i to s razlogom; ovaj trend jedan je od najvećih ove jeseni. Dobra stvar je što su tu opet minimalističke kombinacije i komadi koje svi već imaju u ormaru; bijele majice i košulje, crni kaputi, sakoi i hlače. Neke stvari koje sigurno vaš tata ima u ormaru. Različite varijacije corporate stila često su se pojavljjivale na modelima Versace-a.

   


Inkorporirajte ih u vaš osobni stil


Ovo su samo neki od trendova koji su se često pojavljivali na modnim pistama u jesenskim kolekcijama raznih dizajnera. Trendovi se stalno mijenjaju, a samo zato što je nešto u trendu ne znači da to morate imati. Isto tako, samo zato što nešto više nije u trendu ne znači da neće opet biti. Baš zato što trendovi stalno dolaze i odlaze, većinu ovih stvari možete pronaći u second hand dućanima ili možda ormarima svojih roditelja, baka i djedova.

 

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA