LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska večer u klubu Roko

NZS vol.19: Budite Kavaliri i osvojite odlične nagrade!

Udruga zagorskih studenata za vas je ponovno pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student, ali i nagradnu igru!

Udruga zagorskih studenata za vas je ponovno pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student, ali i nagradnu igru!

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i one željne dobrog provoda na jednom mjestu. Tijekom devet godina, postala je senzacija utorkom koju svake godine posjećuje sve veći broj ljudi, a do sada broji više od 20 000 posjetitelja. Organizira ju dobro nam poznata Udruga zagorskih studenata koja poziva sve željne dobre zabave da 7. ožujka dođu u klub Roko na NZS vol. 19!

Za glazbenu podlogu pobrinut će se Kavaliri i tamburaški sastav Ružmarin, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ Marco Lucca. Dočekat će vas i službeni fotograf Nightlife photo by GOXMAG. Uz to, čeka vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u klubu. Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru  i Studentskom domu Stjepan Radić (Restoran 1), a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna. Za više detalja posjetite Facebook događaj.

Ovog puta Udruga je za vas pripremila još jedno iznenađenje – odličnu nagradnu igru. Ako volite pjevati, a još više od toga volite pravu zagorsku popevku učitajte na zid Facebook događaja video na kojem sami ili s ekipom pjevate neku pjesmu od Kavalira te počnite skupljati lajkove. Video koji skupi najviše lajkova osvaja četiri ulaznice te litru vina i vodu!

A, ako vas zanima kako je sve izgledalo prošloga puta pogledajte official aftermovie Noći zagorskih studenata vol.18!

 

FOTO: UDRUGA ZAGORSKIH STUDENATA