LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zdravlje i sport

U Rijeci se počinju obavljati besplatni liječnički pregledi sportaša

Od sutra počinju liječnički pregledi sportaša koji će se obavljati svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u Domu zdravlja na Trsatu.

Od sutra počinju liječnički pregledi sportaša koji će se obavljati svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u Domu zdravlja na Trsatu.

Od danas, 3. veljače 2020. godine, te svakog narednog prvog ponedjeljka u mjesecu obavljat će se liječnički pregledi sportaša u ambulanti Doma zdravlja na Trsatu, na Studentskom Kampusu, odnosno na adresi Radmile Matejčić 2.

Da biste ostvarili pravo na pregled, trebate popuniti Zahtjev za obavljanje liječničkog pregleda te ga dostaviti na adresu e-pošte pregledi@sport-pgz.hr.

Nakon provjere podataka iz Zahtjeva Zajednica sportova izdat će potvrdu/kupon kojim klubovi ostvaruju pravo na besplatni liječnički pregled. Klubovi sami dogovaraju termine sa sportskom ambulantom vodeći računa da se pregled dogovori dovoljno prije isteka važećeg liječničkog pregleda. Liječnički pregled u sportskoj ambulanti može se zatražiti najranije 4 mjeseca prije planiranog termina za obavljanje pregleda.

Po dobivanju Potvrde odgovorna osoba kluba dužna je kontaktirati sa Sportskom ambulantom radi rezervacije termina pregleda i to telefonom na broj 091 251-8208 ili na adresu e-pošte nives.beljan@domzdravlja-pgz.hr

Detaljne informacije o potrebnoj dokumentaciji, kategoriji sportaša koji ostvaruju pravo na besplatan liječnički pregled i ostalo nužno za ostvarivanje ovoga prava možete pronaći ovdje.

FOTO: FACEBOOK