LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RAD NA SEBI

Osvijesti benefite tjelesne aktivnosti prijavom na novo predavanje projekta „It starts with you!”

Na dolazećoj edukaciji obrađivat će se mehanizmi djelovanja tjelesne aktivnosti, a prisutni će pokušati dokučiti koji im pristup najviše odgovara kako bi s produktivnim radom na sebi nakon predavanja što prije mogli započeti.

Na dolazećoj edukaciji obrađivat će se mehanizmi djelovanja tjelesne aktivnosti, a prisutni će pokušati dokučiti koji im pristup najviše odgovara kako bi s produktivnim radom na sebi nakon predavanja što prije mogli započeti.

Sljedeća edukacija eSTUDENTovog projekta It starts with you, naslova Tretman za mentalno zdravlje – što i kako možemo dobiti od tjelesne aktivnosti, održat će se naredne srijede, 22. ožujka u 18 sati u dvorani A302 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). Vodit će ju dr. sc. Dragan Glavaš te će se njome obilježiti ulazak u novi tematski ciklus projekta.

Predavanja će u ožujku isticati važnu poveznicu između brige o mentalnoj higijeni koja često ide pod ruku s tjelesnom aktivnosti.

Što očekivati od predavanja?

U trenutnim vremenima sve užurbanijeg života zbog kojeg je sve veći broj pojedinaca tjelesno neaktivan, uočena je korelacija koju fizička aktivnost ima na naša psihička stanja. Upravo zbog spomenute ubrzanosti, kod mnogih se javlja želja da se nepovoljne navike promijene preko noći, ali se zbog manjka edukacije i personaliziranog pristupa od istih ubrzo odustaje.

Na tom putu susrećemo zamke i prepreke koje teško svladamo i često odustanemo zaključujući kako to nije za nas, ustvrdio je profesor Glavaš, izlagač skorašnjeg predavanja.

Na dolazećoj edukaciji obrađivat će se mehanizmi djelovanja tjelesne aktivnosti, a prisutni će pokušati dokučiti koji im pristup najviše odgovara kako bi s produktivnim radom na sebi nakon predavanja mogli što prije započeti.

Kako bi rezervirali svoje mjesto na jedinstvenom događaju kojeg i ovog puta organizira tim Evaluacije unutar spomenute Udruge, prijavu dovršite putem sljedeće forme.

Saznajte više!

Za pravovremene informacije o svim predavanjima projekta It starts with you, uz kvalitetan sadržaj s cijelog spektra tema koje zanimaju studentsku populaciju – nastavite pratiti web stranicu. Ažurni smo i na društvenim mrežama pa naše profile pronađite na Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Za dodatnu dozu zabave i vijesti iz Udruge pretplatite se na newsletter kojeg vam bez iznimke šaljemo dvaput svakog mjeseca.

 

 

FOTO: E STUDENT, PRESS