LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TJELESNA AKTIVNOST

UniSport Health: besplatni rekreativni sportski programi

Otvorene su prijave za novo izdanje UniSport Health programa u sezoni 2023./2024. Očekuju vas boks, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti.

Otvorene su prijave za novo izdanje UniSport Health programa u sezoni 2023./2024. Očekuju vas boks, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti.

Rekreacija i zdravstveno usmjereno tjelesno vježbanje čine srž programa UniSport Health koji se nalazi pod pokroviteljstvom Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Program počinje s provedbom idućeg tjedna, a trajat će sve do lipnja 2024. godine.
 

Cilj UniSport Health programa


Studentice i studenti koji se žele baviti sportskim aktivnostima, ali si to možda ne mogu priuštiti, u sklopu ovog program mogu sasvim besplatno sudjelovati na rekreativnim sportskim programima te tako steći zdrave navike, riješiti se svakodnevnog stresa i slično.
 

„Odgovornost svih nas je briga za cjelokupno stanje našeg tijela i duha, a tjelovježba treba biti dio naše svakodnevnice.“ – stoji u objavi UniSportzg-a.

 

Sportski programi

 

Nordijsko hodanje u Varaždinu (utorkom i srijedom)
 

Dva programa boksa u Ilici i Na Vrbanima (ponedjeljkom i srijedom)
 

Dva fitness programa na Ekonomskom fakultetu (pon-sri i uto-čet)
 

Još jedan program boksa namijenjen isključivo studenticama, s ciljem što opuštenijeg svladavanja osnova, održavat će se utorkom i četvrtkom na Vrbanima
 

Prijave se vrše kroz UniSport akreditacijski sustav na poveznici, svi su programi besplatni i popunjavaju se na principu najbrže prijave.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA