LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novogodišnji outfit

Moda ne mora trpjeti ako dočekujete Novu na otvorenom

Uz tople i istodobno moderne odjevne predmete doček Nove godine na otvorenom svakako može proći bez smrzavanja. Uz neke modne kombinacije bit ćete posebni, a nećete osjećati hladnoću.

Uz tople i istodobno moderne odjevne predmete doček Nove godine na otvorenom svakako može proći bez smrzavanja. Uz neke modne kombinacije bit ćete posebni, a nećete osjećati hladnoću.

Novu godinu mnogi će dočekati na otvorenom, što je prvenstveno trg grada gdje se građani zabavljaju uz popularne pjevače. Takvi provodi mogu biti manje zabavni ako zima uzme maha. No Silvestrovo veče ne morate provesti ubundani i osjećajući se neprivlačnima. Možete pratiti modu i zablistati, a da se ne smrznete.


Vezano: ​


Recept je za to odabir modne kombinacije idealne za takve situacije. Jedna takva jest pulover s motivom Djeda Božićnjaka, njegovih vilenjaka ili sobova, koji je ovog Božića postao posebno atraktivan komad odjeće. Dovoljno je debeo sloj da štiti od hladnoće, a može se kombinirati i uz zimsku suknju te popularne čizme iznad koljena. Naravno, strukirana zimska jakna ili kratki kaputić obavezni su dijelovi ove modne kombinacije za doček na otvorenom.

Odjevna kombinacija za doček na otvorenom; FOTO: Pinterest
 
Sljedeća ideja za doček na otvorenom na kojem se nećete smrznuti modna je kombinacija s baršunom, koji je stigao u dućane kao ovojesenski modni trend. Zbog svoje mekoće i topline baršunasti materijal idealan je za duži boravak na otvorenom, a u isto vrijeme pripada modnim trendovima uz koje ćete ostati zamijećeni. Osim haljina od baršuna, koje se opet mogu kombinirati s visokom čizmama, modni je pogodak za doček Nove godine i kombinacija baršunastih hlača i toplog kaputa.

Baršunaste hlače za doček na otvorenom; FOTO: Pinterest
 
Varijanta s običnim hlačama, toplom vunenom majicom s božićnim motivima ili bez njih i zimskom jaknom ili kaputom te gležnjačama ili visokim čizmama također je pogodna za doček na otvorenom. Na prvi pogled izgleda kao obična kombinacija, no ova je odjeća svakako elegantna i topla. Za one koji pak za Novu godinu ipak žele postići drugačiji dojam, prethodno spomenute dvije modne kombinacije idealne su za njih ako slave na otvorenom jer osiguravaju toplinu potrebnu za dobar provod.
FOTO: PINTEREST