LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Što su naši gradovi pripremili za Silvestrovo?

Doček nove godine na hrvatskim ulicama uz najveća imena hrvatske glazbene scene

Najluđa noć u godini opasno se približava, a vi još ne znate gdje ćete ju provesti? U nastavku donosimo što vas očekuje na ulicama Zagreba, Splita, Rijeke i ostalih hrvatskih gradova.

Najluđa noć u godini opasno se približava, a vi još ne znate gdje ćete ju provesti? U nastavku donosimo što vas očekuje na ulicama Zagreba, Splita, Rijeke i ostalih hrvatskih gradova.

Silvestarska noć poznata je kao najluđa noć u godini. Mnogi će ju provesti u toplini svoga doma ili pak izdvojiti pozamašne svote za dočeke u klubovima. No, ako se ne želite naći u nekoj od ove dvije skupine, gradovi diljem Hrvatske za vas pripremaju besplatne koncerte na otvorenom.

Iz Turističke zajednice grada Splita javljaju da će Splićane i njihove goste na Rivi do ponoći zabavljati dobro poznati zvuci grupe Magazin, dok će iza ponoći na pozornicu izaći Jasmin Stavros. Riječki će korzo 2019. dočekati uz manje poznata imena kao što su Fit, Nord, Whiteheads i Vojko V.

Turističke zajednice jadranskih bisera Dubrovnika i Zadra poručuju da će Nina Badrić i Tony Cetinski zagrijavati atmosferu na najpoznatijoj dubrovačkoj ulici – Stradunu, dok će u Zadru, na Narodnom trgu, godinu na izmaku ispratiti grupa Forum te Neno Belan i Fiumensi.

Karlovačkim glazbenim paviljonom odzvanjat će stari hitovi Novih fosila koje će izvoditi Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colanga.

Istrijani će u novu godinu ući uz dobro poznate taktove Crvene jabuke i Night Expressa na pulskom forumu, dok će publiku u Poreču zabavljati Zdravko Čolić.

Svi koji 2019. godinu misle dočekati na Trgu bana Josipa Jelačića još će neko vrijeme biti u neizvjesnosti jer Grad Zagreb još uvijek, tradicionalno, nije objavio ime(na) koja će zagrebačku publiku rasplesati na ispraćaju godine na izmaku.

FOTO: FLICKR