Tebe tražimo!

Tijekom pet godina postojanja kroz CERM je prošlo više od 500 ljudi. Svi su oni shvatili da diploma u ruci ne znači i posao te smo im pomogli da odrade praksu i steknu vrijedno iskustvo koje neće izgledati dobro samo u životopisu, već će biti primjenjivo u svemu čime se budu bavili u daljnjoj karijeri. Mnogi od njih, upravo zahvaljujući tom iskustvu, zaposlili su se i uspješno prenose svoja znanja novim generacijama kreirajući različite sadržaje.

 

CERM je otvorio prijave za nove volontere čime ti se nudi jedinstvena prilika da se prijaviš za neki od naših devet timova: redakcija, lektori, marketing, multimedija&dizajn, community management, odnosi s javnošću, društvena suradnja, administratori i ljudski resursi. Prijave traju do 23. listopada, a što se radi u pojedinom timu, kakve kvalitete zainteresirani kandidat treba imati i što treba učiniti kako bi postao dijelom nekog od njih – detaljno je razjašnjeno na stranici Tebe tražimo.

Ako te nešto zanima i imaš pitanje, slobodno nam se javi na mail: ljudski.resursi@studentski.hr gdje će ti naši HR-ovci odgovorili na sve što te zanima.