Tražimo tebe!

Studentski.hr traži volontere!

 Želiš li pridonijeti radu najboljeg portala za mlade u Hrvatskoj?

A tko ne bi? :P Studentski.hr te zove da se pridružiš raznolikoj ekipi i da se obogatiš novim znanjima i vještinama u području koje te zanima. Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta, a najviše smo ponosni na Posebnu rektorovu nagradu koju smo dobili 2014. godine. Pomogli smo velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu te da se zaposle zahvaljujući volontiranju na Studentskom.hr-u, a sada želimo pomoći i vama.

Kako i na kojim pozicijama? Čitajte dalje!

Studentski.hr traži tebe

 

Tražimo administratora!

Imaš previše vremena, a volio bi ga pametno utrošiti i pridonijeti nečemu (npr. odličnom funkcioniranju gore spomenutog portala :D)? Jako si organiziran/a i voliš kontrolu, red i strukturu, a nepravilnosti te živciraju? Želiš tu moć da sve bude po tvojem? Nismo Dark side, ali imamo kolačiće.

Naime, ono što očekujemo od tebe je održavanje baze podataka, redovito provjeravanje i ažuriranje podataka o studentskim institucijama i poslovima, kontrola oglasa i konstantno pretraživanje stranice portala i detektiranje grešaka, a sve to za višu silu i uz dobro društvo.

Zauzvrat ti Studentski.hr nudi nova znanja, mogućnost razvijanja vještina, nelimitirano druženje (uvijek si pozvan/a na sve eventove koji podrazumijevaju free hranu, piće i jedinstvenu ekipu) i naravno, neprocjenjivo iskustvo. Ako si se prepoznao/la u ovome,  odlično, čini se da tražimo baš tebe. Sljedeći korak je da nam se javiš jer te željno iščekujemo. Pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na naš mail ljudski.resursi@studentski.hr do 31. ožujka. 

 

Zaroni u svijet Community Managementa!

Svakom dobrom portalu potrebna je kreativna i domišljata osoba koja zna kako zaintrigirati i zainteresirati publiku za najnovije vijesti kojima svakodnevno zabavljamo svoje čitatelje.

Voliš provoditi vrijeme na društvenim mrežama? Uživaš u skupljanju lajkova, komentiranju i dijeljenju sadržaja? Prijatelji ti u (polu)šali znaju reći da bi trebao biti profesionalni tviteraš ili instagramer?

Ako si na ova pitanja odgovorio s „Da!“, onda si prava osoba za nas!

Tražimo baš tebe da naše profile na društvenim mrežama preuzmeš u svoje ruke i svojim superkul idejama našim čitateljima pokažeš kako će smisao života pronaći upravo na Studentskom!

Ovo je tvoja prilika da spojiš ugodno s korisnim i pridoneseš tome da najčitaniji portal za mlade u Hrvatskoj bude još bolji! Prijavi se i, osim iskustva u CM svijetu, garantiramo ti razvoj komunikacijskih vještina, ali i nezaboravnu ekipu. Izbrusit ćeš sve vještine potrebne za jednog uspješnog CM majstora uz pomoć savjeta naše  iskusne ekipe s portala.

Još si s nama? Odlično! Mjesto u timu CM-ova te očekuje!

Evo što trebaš učiniti: odaberi dva članka s našeg portala (jedan iz područja zabave ili kulture te jedan informativnog karaktera) i osmisli kako bi ga objavio na našim društvenim mrežama (Faceboook, Twitter, Viber public chat te osmisli insta story vezan uz taj članak). Pošalji nam svoje ideje zajedno sa životopisom do 31. ožujka na mail ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom „Želim biti CM!“.