Tebe tražimo!

Studentski.hr traži volontere!

Želiš li pridonijeti radu najboljega portala za mlade u Hrvatskoj?

A tko ne bi? :P Studentski.hr zove te da se pridružiš raznolikoj ekipi i da se obogatiš novim znanjima i vještinama u području koje te zanima. Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta, a najviše smo ponosni na Posebnu rektorovu nagradu koju smo dobili 2014. godine. Pomogli smo velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu te da se zaposle zahvaljujući volontiranju na Studentskom.hr, a sada želimo pomoći i tebi.

Kako i na kojim pozicijama? Čitaj dalje!

 

Studentski.hr traži tebe

 

Dođi u HR tim i brini se o 80-ak velikih kikića!

Riječ je, naravno, o ljudskim resursima, odnosno ekipi koja se brine o dobrom raspoloženju na portalu i o tome da među timovima sve funkcionira kako treba.

Oduvijek sanjaš o svijetu HR-a? Privlači te traženje novih talenata i motiviranje starih? Voliš tablice, vođenje evidencija i stvaranje to do lista?  Odlično, čitaj dalje. Važno nam je da si proaktivna osoba s puuuuuno novih ideja koje se ne bojiš provesti u djelo. Što očekujemo od tebe? Tvoji radni zadaci uključuju sudjelovanje u osmišljavanju plana za traženje novih suradnika, osmišljavanje i provođenje selekcijskog postupka, uvođenje novih suradnika u rad, ažuriranje i provođenje procesa evaluacije suradnika, itd. Zauzvrat ti nudimo mogućnost savladavanja znanja i vještina potrebnih za rad na portalu pomoću mentorstva iskusnih članova tima (selekcijski postupak, proces evaluacije suradnika, osmišljavanje organizacijske strukture, organizacija sastanaka i radionica). Istovremeno ti pružamo mogućnost da sam uvedeš promjene u svaki od nabrojenih elemenata te predložiš i provedeš u djelo sve svoje ideje i zamisli vezane uz posao HR managera, ali i šire (npr. organizacija različitih radionica s temom po vlastitom izboru, provođenje istraživanja, itd). Cijenimo inicijativu i predlaganje te realizaciju vlastitih ideja; radimo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi te se volimo družiti!

Ako ti je ovo do sada zanimljivo i volio bi postati naš novi član HR tima, imamo, za početak, nekoliko pitanja. Zamisli da radiš na portalu i ukratko napiši:

- što bi učinio/la da poboljšaš komunikaciju među timovima,

- kako bi potaknuo/la povećanje kohezije među volonterima,

- napiši svoju viziju Studentskog.hr.

Dovoljno je da na svako pitanje odgovoriš maksimalno do jedne kartice teksta. Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo zajedno s odgovorima na pitanja na adresu ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim biti HR-ovac! do 31. svibnja 2017.

P.S. Nije presudno da studiraš psihologiju, ali je svakako plus.

 

Tražimo administratore!

Imaš previše vremena, a volio bi ga pametno utrošiti i pridonijeti nečemu (npr. odličnom funkcioniranju gore spomenutog portala)? Jako si organiziran/a i voliš kontrolu, red i strukturu, a nepravilnosti te živciraju? Želiš moć da sve bude po tvojem? Nismo Dark side, ali imamo kolačiće. ;)

Naime, ono što očekujemo od tebe je održavanje baze podataka, redovito provjeravanje i ažuriranje informacija o studentskim institucijama i poslovima, kontrola oglasa i konstantno pretraživanje stranice portala i detektiranje grešaka, a sve to za višu silu i uz dobro društvo.

Zauzvrat ti Studentski.hr nudi nova znanja, mogućnost razvijanja vještina, nelimitirano druženje (uvijek si pozvan/a na sve evente koji podrazumijevaju free hranu, piće i jedinstvenu ekipu) i, naravno, neprocjenjivo iskustvo. Ako si se prepoznao/la u ovome, odlično, čini se da tražimo baš tebe. Sljedeći je korak da nam se javiš jer te željno iščekujemo. Pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo na naš mail ljudski.resursi@studentski.hr do 31. svibnja 2017. s naznakom Želim biti administrator!

 

Zaroni u svijet Community Managementa!

Svakom dobrom portalu potrebna je kreativna i domišljata osoba koja zna kako zaintrigirati i zainteresirati publiku za najnovije vijesti kojima svakodnevno zabavljamo svoje čitatelje.

Voliš provoditi vrijeme na društvenim mrežama? Uživaš u skupljanju lajkova, komentiranju i dijeljenju sadržaja? Prijatelji ti u (polu)šali znaju reći da bi trebao biti profesionalni tviteraš ili instagramer?

Ako si na ova pitanja odgovorio s „Da!“, onda si prava osoba za nas!

Tražimo baš tebe da naše profile na društvenim mrežama preuzmeš u svoje ruke i svojim superkul idejama našim čitateljima pokažeš kako će smisao života pronaći upravo na Studentskom.hr!

Ovo je tvoja prilika da spojiš ugodno s korisnim i pridoneseš tome da najčitaniji portal za mlade u Hrvatskoj bude još bolji! Prijavi se i, osim iskustva u CM svijetu, garantiramo ti razvoj komunikacijskih vještina, ali i nezaboravnu ekipu. Izbrusit ćeš sve vještine potrebne za jednog uspješnog CM majstora uz pomoć savjeta naše iskusne ekipe s portala, koristit ćeš se alatima koji će ti dobro doći u budućnosti, naučit ćeš izrađivat komunikacijske planove, strategije komunikacije za razne kampanje i još puno toga.

Još si s nama? Odlično! Mjesto u timu CM-ova te očekuje!

Evo što trebaš učiniti: odaberi dva članka s našeg portala (jedan iz područja zabave ili kulture te jedan informativnog karaktera) i osmisli kako bi ga objavio/la na našim društvenim mrežama (Faceboook, Twitter, Viber public chat te osmisli Instagram story vezan uz taj članak). Pošalji nam svoje ideje zajedno sa životopisom do 31. svibnja 2017. na mail ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim biti CM!

 

Postani dio marketing tima!

Ako si timski igrač, imaš dobar pregled „igre“, možeš pohvatati što ostali timovi rade i zajedno s njima realizirati svoje ideje, a uz to si jako kreativna osoba koja stvari voli odraditi do kraja – marketing tim je mjesto za tebe.

Radi se o najzanimljivijem poslu na svijetu (ako mu se pristupi s pravim stavom – a za to ćeš dobiti upute :D ) i timu u kojem možeš jaaako puno toga naučiti. Poanta cijele priče može se sažeti u tri pitanja: Što želimo? Kako ćemo to napraviti? Jesmo li uspjeli? Naravno da sve kreće s kavom na kojoj s ostatkom ekipe pokušavaš smisliti što bi mi to mogli napraviti da budemo još više kul i da ostvarimo zacrtane ciljeve. Onda kreće malo zeznutiji dio – stavi sve na papir i kreni delati. Ali vjeruješ u svoju ideju, visiš na fejsu, Google Analyticsu i ostalim platformama i analiziraš iz sekunde u sekundu što se događa (čak i na mobitelu više puta otvoriš Analytics aplikaciju nego FB). Newsletteri, kampanje na društvenim mrežama, PR članci, inhouse kampanje, možda sve to već imaš u malom prstu, možda nemaš pojma što je što – ali želiš znati, učiti, napredovati. E pa javi se, pridruži našem timu i let's kick ass together!

Zanima te? Riješi ovaj lagani zadatak, pošalji nam rješenje i životopis na naš mail ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim raditi u marketingu! do 31. svibnja 2017. i postani naš novi marketingić.

 

Pridruži se našim grafičkim dizajnerima!

Voliš se igrati u nekom od Adobe alata (Indd, Ai, PS...)? Za sređivanje slika nije ti prvi izbor Paint? Onda si baš ti osoba koju tražimo! 

Što ćeš raditi na portalu? Bit ćeš važan dio marketinškog i CM tima gdje ćeš svojoj kreativnošću i genijalnim idejama kreirati vizualno privlačan sadržaj, bannere za web, objave na društvenim mrežama, vizuale za članke i još puno toga. Budući da je ovo najkreativniji dio u našim kampanjama, imat ćeš važnu ulogu u slanju poruka koje su oku ugodne i učit ćeš koje su zakonitosti vizualne komunikacije svakog pojedinog medija, razvijat ćeš kreativan način razmišljanja usmjeren rješavanju problema te ćeš savladati brzo učenje iz feedbacka.

Za ovu poziciju nije nužno da imaš godine i godine iskustva rada sa spomenutim programima, ali nam je bitno da si bio/la u doticaju s barem jednim od njih, znaš osnove korištenja alata, posjeduješ želju za izazovima i širenjem svojih znanja i sposobnosti i da ti razmišljanje out of the box nije strano. Osim prilike za rad sa super ljudima i na kul projektima, omogućit ćemo ti i edukaciju, radionice sa stručnjacima iz ponajvećih marketinških agencija u Hrvatskoj, a na tebi je samo da nam pokažeš proaktivnost i želju za učenjem. 

Ako želiš postati grafički dizajner Studentskog.hr, pošalji svoju prijavu zajedno s motivacijskim pismom i životopisom na naš mail ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim postati dizajner! do 31. svibnja 2017. 

P.S. Slobodno nam pošalji i svoj portfolio (ako ga imaš) ili neki od prijašnjih radova.

 

Postani koordinator suradnje s udrugama!

Svi te poznaju kao snalažljivu osobu koja voli izazove? Proaktivna si osoba s puno novih ideja? Na našem portalu otvorena je pozicija baš za tebe! Ako se među novim ljudima osjećaš kao riba u vodi, imaš ideje koje nikako ne uspijevaš pokrenuti i želju za sudjelovanjem u radu i organizaciji projekata, onda je suradnja s udrugama idealno mjesto za tebe.

Naime, ono što očekujemo od tebe je kontaktiranje i komunikacija s predstavnicima raznih udruga s kojima naš portal surađuje. Također, imaš priliku pratiti sve događaje koje organiziraju udruge, komunicirati s njihovim organizatorima, zaviriti iza kulisa, upoznati i intervjuirati zanimljive ljude te zajedno s nama raditi na novim projektima.

Studentski.hr ti nudi nova znanja, rad na komunikacijskim i organizacijskim vještinama, priliku za ostvarivanje svojih ideja i upoznavanje novih ljudi. Sve što trebaš napraviti je poslati svoj životopis s kratkim motivacijskim pismom na mail ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim raditi s udrugama! do 31. svibnja 2017.

Posebno napominjemo da ne trebate živjeti ili studirati u Zagrebu da biste se pridružili našoj ekipi. Na Studentskom volontiraju studentice i studenti iz svih dijelova Hrvatske, a geografsku udaljenost uspješno premošćujemo pomoću društvenih mreža.