vijesti

FFOS

Filozofski fakultet u Osijeku

Odsjek za informacijske znanosti slavi 20. rođendan; najavljuje i novi studijski program za 2020. godinu

Sa svoja 23 djelatnika i 4 katedre, osječki Odsjek za informacijske znanosti slavi 20. obljetnicu svojega djelovanja. Tim povodom najavljuje i nove revidirane programe preddiplomskog studija te njegove dvije inačice.

Crkva Sv. Donata

Jednodnevna radionica

Zadarski studenti educiraju se o mogućnostima povezivanja sociologije i filma

Sveučilište u Zadru organizira jednodnevnu radionicu za sve zainteresirane studente i nastavno osoblje u kojoj će pokušati povezati složene sociološke teorije i njihove moderne, pojednostavljene objave. Radionica se održava 25.1.

Bruketa, Ballon, Jilek 2019

Komunikacijski festival u Rovinju

Čovjek koji je McDonald'su donio titulu najboljeg oglašivača na svijetu dolazi na Dane komunikacija

– Ove godine u Rovinju brišemo granice i povezujemo se s cijelim svijetom. Potvrdili smo dolazak globalnih lidera na festival, stoga su moja očekivanja vrlo jasna – da Hrvatska tijekom ta tri dana postane centar komunikacijske industrije. – istaknula je direktorica Dana komunikacija i programa festivala.

Studentska diploma

Visoko obrazovanje

Hrvatska planira unaprijediti socijalnu dimenziju studiranja, prvi put definirano 16 ranjivih skupina

– Ovaj plan prvi put definira 16 kategorija podzastupljenih i ranjivih skupina u visokom obrazovanju u Hrvatskoj te navodi mjere kojima će im se omogućiti da studiraju u jednakim uvjetima kao i njihovi vršnjaci koji nemaju obilježja ranjivosti. – tvrdi izvršni direktor IRO-a.