Doček na otvorenom

Zagrepčane čeka bogat program za doček; na glavnom trgu Hladno pivo i Četiri tenora

Vatromet, doček nove godine

Grad Zagreb ove je godine pripremio bogat program za doček na otvorenom. Uz tradicionalne lokacije poput Trga bana J. Jelačića, posjetitelji će moći besplatno uživati i na mnogim drugim gradskim lokacijama.

Od Nove 2019. godine dijeli nas još svega nekoliko dana, a velik broj ljudi će ju, tradicionalno, dočekati na gradskim ulicama i trgovima. Već smo pisali o bogatom programu za doček na otvorenom koji su pripremili hrvatski gradovi, a sada donosimo program koji očekuje sve one koji ostaju u Zagrebu ili dolaze u njega. Ulaz na sva događanja je, kao i svake godine, besplatan

  • Trg bana Josipa Jelačića 

Kao i svake godine, očekuje se da će najveći doček, onaj na glavnom zagrebačkom trgu, privući tisuće posjetitelja. Program započinje oko 21:30 kada će DJ-evi u sklupu DJ Akademije početi puštati glazbu. Nakon elektronske glazbe, oko 22:30, posjetitelje će zabavljati Četiri tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak koji će izvesti agramerske pjesme. Kada kazaljke otkucaju ponoć, zagrebačko će nebo ukrasiti spektakularan vatromet, a nakon vatrometa slijedi tradicionalno obraćanje zagrebačkog gradonačelnika. Oko 00:15 nastupit će Hladno pivo, bend koji ove godine slavi 30 godina karijere.

  • Fuliranje

Ljubitelji house glazbe doći će na svoje na zagrebačkom Fuliranju na Strossmayerovom trgu. Jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenih labela i klupskih večeri – Defected zabavljat će posjetitelje do ranih jutarnjih sati. Zagrijavanje počinje 31. prosinca u 18 sati, a sve su dodatne informacije dostupne na Facebook događaju

  • Strossmayerovo šetalište 

Za sve kojima nedostaju ljeto (a pogotovo Ljeto na Strossu) i svirke dobrih bendova po gradskim ulicama, doček Nove godine na Strossu idealan je izbor. Prošle je godine, ističu organizatori, atmosfera na Strossu bila sjajna. Ove godine za dobru glazbu i još sjajniju atmosferu pobrinut će se bend Positivo. Program počinje oko 20 sati, a nastup benda očekuje se oko 22 sata.  

  • Europski trg

Osim Trga bana Josipa Jelačića, i Europski će trg biti domaćin jednog od zagrebačkih dočeka na otvorenom. U sklopu EUadventa posjetitelje će na Staru godinu zabavljati, kako ga nazivaju organizatori, legenda klupske scene – Eddy Ramich. Ako želite dočekati 2019. uz zvukove disca, elektronike, housea, soula, boogieja, jazza, latina i funka, dođite na Europski trg 31. prosinca u 22 sata. Dodatne su informacije dostupne na Facebook događaju.

  • Tomislavac 

Ako želite lagano uklizati u novu godinu, Ledeni park na Tomislavcu idealno je mjesto za doček. Organizatori ističu kako pripremaju nezaboravan koncert i brojna iznenađenja sve do zore, a od posjetitelja traže samo da povedu prijatelje i dođu dobro raspoloženi.

U Zagrebu je, kao i u drugim hrvatskim gradovima, program za doček na otvorenom bogat i gotovo svatko može naći nešto za sebe. 31. prosinca toplo se obucite, uputite se prema centru grada te dočekajte Novu godinu uz mnoštvo raspoloženih ljudi, sjajnu atmosferu i odlične besplatne koncerte. Novogodišnji vatromet ipak izgleda najljepše kada ga gledate iz prvog reda.  

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt "POP"

Projekt „POP”

Promoviranje poduzetništva među studentima

Zagrebački studenti pozvani su da se prijave na natjecanje u sklopu projekta „POP”, koje promovira poduzetničku kulturu i promiče inovativno poduzetništvo. Mentorski će tim odabrati najbolje sudionike, koji će osvojiti vrijedne nagrade.

Maksimir- jezero

U prirodu s društvom

Zagrebačke zelene lokacije koje treba posjetiti

Dosad ste imali prilike pročitati zanimljivosti o Zagrebu, pjesme koje su mu posvećene te saznati što bi svaki brucoš trebao napraviti za vrijeme boravka u glavnome gradu. U ovom vam članku donosimo popis zanimljivih zelenih lokacija za opuštanje i aktivan odmor.

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb podsjeća studente na Domski red

Studentski centar podsjeća studente na posljedice prodaje smještaja ili zamjene

Studente se podsjeća na odredbu koja izriče kako se pravo na smještaj ne može ustupiti drugoj osobi.

Studiranje u inozemstvu

Top Education Tour

Najbolja europska sveučilišta dolaze u tvoj grad

Odaberite najbolji obrazovni program u inozemstvu. Tvrtka Integral Edukacijski Programi objasnit će vam kako.

high5

Promocija albuma „Schengengang"

Trap kolektiv High5 u Tvornici kulture

Riđi, Snajper, Hladni, Rade Ulica i Žugi u petak će održati najveći koncert u svojoj karijeri te predstaviti svoj debitantski album „Schengengang".