LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istraživanje o potrebama mladih

Split grad za mlade: Više od tisuću mladih ispunilo je upitnik, a oni koji nisu imaju još 7 dana

Još je sedam dana ostalo do kraja roka za ispunjavanje online upitnika.

Još je sedam dana ostalo do kraja roka za ispunjavanje online upitnika.

Izrada Gradskog programa za mlade Grada Splita ubrzo ulazi u svoju drugu fazu, a još 7 dana ostalo je do kraja roka za ispunjavanje online upitnika.

– Do danas je upitnik ispunilo više od tisuću mladih što je odličan rezultat, u usporedbi s prethodnim istraživanjem. U 2016. godini imali smo 169 ispunjenih upitnika, a 7 dana prije kraja roka imamo više od tisuću ispunjenih upitnika što je veliki uspjeh. Najviše upitnika ispunile su učenice i studentice, stoga pozivam i učenike i studente da se uključe i da izdvoje 15 minuta koji im mogu promijeniti život na bolje. – kazao je Goran Biličić iz Info zone.

Na www.gradzamlade.hr otvorene su i prijave za sudjelovanje u fokus grupama, gdje će ispitanici u grupi od 5-6 svojih vršnjaka odgovarati na pitanja, izraziti i objasniti svoje stavove, ispričati vlastita iskustva te ukazati na probleme i ponuditi rješenja. Sudjelovanje je anonimno, a odgovori u istraživačkom izvještaju neće se povezivati s imenima sudionika fokusne grupe.

Za broj ispunjenih online upitnika zaslužne su i splitske glumice, sportašice te glazbenici, Jagoda Kumrić, Ana Uršula Najev, Barbara Matić, Palma Čargo i Justin’s Johnson koji su preko svojih Instagram i Facebook profila pozvali mlade da se uključe i da im ne bude tlaka izdvojiti 15 minuta za sudjelovanje u istraživanju.
FOTO: UNSPLASH