LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Matlab i Simulink

Pulski studenti dobit će neograničen pristup softverima koji se koriste u Googleu

Sveučilište u Puli centraliziranom licencom distribuira korisne alate koji unaprjeđuju i jačaju okruženja za učenje i istraživanje.

Sveučilište u Puli centraliziranom licencom distribuira korisne alate koji unaprjeđuju i jačaju okruženja za učenje i istraživanje.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli svojim će studentima, nastavnicima i istraživačima u suradnji s tvrtkom MathWorks pružiti pristup softverima Matlab i Simulink te dodatnim proizvodima unutar i izvan svojih prostora na uređajima svih vrsta. 

Ova licenca obuhvaća mogućnost rada u alatima za analizu, dizajn, modeliranje, simulaciju, testiranje i generiranje programskog koda za  primjenu u područjima tehničkih i prirodnih znanosti te u alatima za financijsku matematiku za primjenu u područjima ekonomije i poslovanja. Sveučilište Juraj Dobrila u Puli distribuira te alate putem centralizirane licence koja povećava administrativnu učinkovitost upravljanja softverom i njegovom distribucijom te osigurava da je zajednički skup alata na raspolaganju svim studentima, nastavnicima i istraživačima.

Ovim se softverima koriste brojne tvrtke – od onih koje se bave proizvodnjom automobila, proizvodnjom medicinskih uređaja, farmaceutske tvrtke, pa čak i Google i slične kompanije. O čemu je točno riječ možete pogledati u nastavku.
 
FOTO: UNSPLASH