LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karte su već rasprodane

Objavljen puni line-up ovogodišnje Brucošijade FER-a

Za sve one koji su uspjeli nabaviti ulaznice za Brucošijadu FER-a, objavljujemo preostale izvođače.

Za sve one koji su uspjeli nabaviti ulaznice za Brucošijadu FER-a, objavljujemo preostale izvođače.

Bucošijada FER-a će se održati u subotu, 13.11, a uz već objavljene izvođače na hodnicima FER-a će se čuti i Krankšvester, Klinika Denisa Kataneca, Đutko i Plodovi Zemlje, TAMAN i Kaleido. Za one koji bi radije plesali u zamračenom klubu, bit će organiziran KSET Caffe gdje će se puštati nezaboravni strani i domaći hitovi.

Krankšvester je osječki hip-hop, techno duo kojeg čine 3ki Stil i Sett. S pet objavljenih studijskih albuma, mnogim singlovima i soloprojektima ovi momci su stekli brojne vjerne obožavatelje. Svojim provokativnim i često satiričnim tekstovima na koncertima redovno zadivljuju publiku, a sami su više puta naglasili kako im je plan ne davati publici samo ono što očekuju od njih.

Klinika Denisa Kataneca najnoviji je četveročlani projekt kantautora Denisa Kataneca, koji je u više od deset godina stvaralaštva ostavio značajan trag na zagrebačkoj glazbenoj sceni. Njegove su pjesme oduvijek emocionalno nabijene i intimne, a zvuk Klinike potpunim čine Brane Norac na električnoj gitari, Karlo Cmrk na basu te Vinko Vujec na bubnju. Svoj prvi studijski album Jada Jada objavili su prošle godine, a kritičari iz cijele regije su ga proglasili jednim od najboljih albuma 2020. godine.

Đutko i Plodovi Zemlje su zagrebački bend koji sebe opisuje kao agro pop bend. Tomislav Đudarić, tj. Đutko dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni kao antiumjetnik naziva Clouie te osnivač etno-rock benda Rusti, no te projekte ostavlja po strani i zajedno s Bornom Jambrošićem, Markom Pernarčićem, Vjeranom Šunjićem i Laurom Tandarić počinje raditi na albumu Slušaj mala! koji su objavili u veljači 2020. godine. Đutko voli sve što vole mladi, tako da je zabava zagarantirana.

TAMAN je glazbeni kolektiv baziran u Splitu kojeg čine tri umjetnika pod imenima Kommoda, El Commando i Allan. Ova tri glazbena entuzijasta, koji sami priznaju kako su odrasli na punk i metal bendovima, žele kao DJ-i pronaći te iste emocije i prenijeti ih publici kroz elektroničku glazbu. Na svojim nastupima svaki put naprave pravi party te su upravo zbog toga počeli skupljati veću pratnju ne samo na hrvatskoj klupskoj sceni već u cijeloj regiji. 

Kaleido započinje kao jammanje za dušu Mirne Čupić i Janet Beriše, zagrebačkih gitaristica s jazz-pozadinom, a ubrzo se pretvara u njihovu šansu da pišu srcu blisku autorsku glazbu. Iz sličnog kraja izvukle su i Dugu Bavoljak koja im se pridružuje na trubi i bekovima. Očit je utjecaj jazza na njihovu glazbu, no ovaj indie rock projekt upotpunili su Andro Žamboki i Martin Palčić kao njegova jasno nedžezerska ritam sekcija. Uskoro će izbaciti svoj EP, a na Brucošijadi FER-a će po prvi puta javno predstaviti svoje autorske pjesme široj publici.

Karte za ovogodišnju Brucošijadu FER-a su rasprodane na svim prodajnim mjestima. 
FOTO: PIXABAY