LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online predavanje za studentice i studente

O prepoznavanju (elektroničkog) seksualnog nasilja i mehanizmima zaštite

Do 17. svibnja u 14:00 zaprimaju se prijave za sudjelovanje na online predavanju koje će održati članice Ženske sobe koje imaju dugogodišnje iskustvo rada s mladima.

Do 17. svibnja u 14:00 zaprimaju se prijave za sudjelovanje na online predavanju koje će održati članice Ženske sobe koje imaju dugogodišnje iskustvo rada s mladima.

Ženska soba – Centar za seksualna prava poziva studentice i studente na javno predavanje naziva Seksualno i elektroničko seksualno nasilje – prepoznavanje i mehanizmi zaštite. Održat će se 18. svibnja 2021. godine od 15:00 do 16:30 preko Zooma.

– Teme predavanja obuhvaćat će seksualno nasilje, elektroničko seksualno nasilje i važnost uključivanja mladih u rad organizacija civilnoga društva. Poseban naglasak bit će stavljen na prepoznavanje različitih oblika seksualnog nasilja, kao i na mehanizme zaštite i podrške. Nakon predavanja bit će ostavljen prostor za pitanja i diskusiju. – ističu iz organizacije.

Predavanje će održati članice Ženske sobe koje imaju dugogodišnje iskustvo rada s mladima u području seksualnog i elektroničkog seksualnog nasilja, kao i aktivnog uključivanja mladih u rad organizacija civilnoga društva. 

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 17. svibnja 2021. u 14:00 na e-mail adresi zenska.soba@zenskasoba.hr. Potrebno je navesti ime i prezime, naziv fakulteta, godinu i smjer te e-mail adresu. Potom će se studenticama i studentima poslati poveznica za uključenje. 

Ovo javno predavanje organizira se u okviru projekta Samo DA znači DA, koji provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Centrom za građanske inicijative Poreč, Srednjom školom Mate Balota Poreč i Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Opći cilj projekta jest prevencija seksualnog i elektroničkog seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima. 
FOTO: PIXABAY