LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija studenata i nedavno diplomiranih

Infinum i Porsche Digital Croatia vode besplatan tečaj izrade web i mobilnih aplikacija

Oni koji se dvoume oko prijave dilemu mogu razriješiti na online eventu Infinum Academy Sneak Peek koji će se održati 18. svibnja u 17 sati.

Oni koji se dvoume oko prijave dilemu mogu razriješiti na online eventu Infinum Academy Sneak Peek koji će se održati 18. svibnja u 17 sati.

Šestu godinu zaredom ovog se ljeta održava Infinum Academy za studente i nedavno diplomirane. Kroz ljetnu praksu u trajanju od pet tjedana, najavljuju organizatori, stručnjaci iz Infinuma i tvrtke Porsche Digital Croatia, koju je prošle jeseni u Zagrebu pokrenuo s Porsche Digitalom, podučit će polaznike kako napraviti web ili mobilnu aplikaciju te kako postati stručnjak za Android, iOS, Ruby on Rails, Spring & Kotlin i JS & Angular i tako steći potrebno znanje za tržište rada.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 31. svibnja. Oni koji se dvoume oko prijave dilemu mogu razriješiti na online eventu Infinum Academy Sneak Peek koji će se održati 18. svibnja u 17 sati. Tada će se predstaviti predavači, tečajevi i svi drugi detalji, a sudionici će dobiti mogućnost da predavače pitaju sve što ih zanima.

– Diplomu Infinum Academyja dosad je dobilo 276 polaznika, gotovo svaki je nakon toga pronašao posao, a svaki 4. polaznik nakon prakse se zaposlio u Infinumu. – ističu predstavnici.

Filip Gulan Infinum Academy završio je još 2015. godine, nakon čega se zaposlio u Infinumu. Danas radi na poziciji iOS & R&D Team Leada, a također je jedan od mentora na iOS tečaju. O akademiji kaže:

– Upisao sam Infinum Academy jer sam želio steći praktično iskustvo u programiranju. Svidjelo mi se što smo na kraju svakog predavanja dobili zadaću koju bi nam mentori detaljno pregledali i napravili code review, s čime se nismo toliko susretali na faksu. Do kraja tečaja, svaki polaznik napravit će vlastitu aplikaciju, a one najbolje zapošljavamo u Infinumu i Porsche Digital Croatia.

Ivan Đikić, Head of Academy Affairs, navodi:

– Glavni je cilj Akademije pomoći studentima da se pripreme za tržište rada kroz tečajeve koji pokrivaju specifične tehnologije. Prema dosadašnjem iskustvu, daje odličnu bazu koja studentima omogućava daljnji razvoj.

Dodao je kako polaznici mogu očekivati individualni pristup i učenje od stručnjaka koji su godinama gradili znanje i vještine. 

– Stručno znanje polaznici će dobiti kroz predavanja koja će se održavati dva puta tjedno po 2 sata, dok će im mentori kroz svih pet tjedana biti na raspolaganju na konzultacijama uživo ili putem Slacka/maila, a nakon završetka dobit će i diplomu kojom se mogu pohvaliti na LinkedInu. – poručuju organizatori.

FOTO: PR FOTO / KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ