LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
odabir fakulteta

SKAC Palma poziva na tečaj razlučivanja za srednjoškolce: vidi s Bogom koji fakultet upisati!

Ako si srednjoškolac i muče te neka od ovih pitanja “Koji fakultet da upišem? Što uopće želim? Što Bog želi?”, ovo je tečaj koji ti pomaže odgovoriti na njih.

Ako si srednjoškolac i muče te neka od ovih pitanja “Koji fakultet da upišem? Što uopće želim? Što Bog želi?”, ovo je tečaj koji ti pomaže odgovoriti na njih.

Od 20. listopada do 24. studenog 2024., nedjeljama u prostorijama SKAC Palme u Zagrebu, održat će se tečaj za srednjoškolce u 3. i 4. razredima „Kako donijeti odluku o fakultetu s Bogom?”. Uz pomoć Ignacijevih metoda odlučivanja, sudionici će učiti i vježbati se u odlučivanju na primjeru konkretne odluke o upisu na fakultet koju trebaju donijeti. U tome će ih kroz cijelo vrijeme pratit i pomagati im voditelj i pratitelj.

Objavljene su konačne liste za upis na studije u jesenskom upisnom roku, evo što se najviše upisivalo


Prijave su otvorene do kraja rujna, a nakon toga svi prijavljeni ulaze u pripremni proces i rade nekoliko predvježbi kako bi im dolazak na tečaj i period u kojem bi trebali donijeti odluku bili svrhovitiji.

Karlovačka županija povećava broj stipendija i iznose, objavljen je natječaj za tekuću školsku godinu


Ukratko, za ovaj tečaj potrebna je raspoloživost da:

  • Odvojiš vrijeme za uvodni online susret prije početka programa i za predvježbe o kojima vodiš dnevnik u aplikaciji Notion;
  • Kroz sam program (u listopadu i studenom) odvajaš 15-30 min dnevno za zadatke i za egzamen na kraju dana
  • Dolaziš na susrete uživo, nedjeljom od 18:00 do 20:00 sati, od 20. listopada do 24. studenog 2024., u prostore SKAC Palme u Zagrebu (Draškovićeva 54)
  • Dolaziš na razgovor s pratiteljem 20 minuta jednom tjedno kroz period tečaja, u prostore SKAC Palme

Ukupna cijena tečaja iznosi: 50 eura, a prijave su na poveznici.

Planirate upisati studij ili nastaviti svoje obrazovanje? Ne propustite Smotru Sveučilišta u Zagrebu uživo ili online



Ako si srednjoškolac i muče te neka od ovih pitanja “Koji fakultet da upišem? Što uopće želim? Što Bog želi?”, ovo je tečaj koji ti pomaže odgovoriti na njih. Za sve nedoumice i više informacija javi se na idom@skac.hr.
IZVOR: SKAC PALMA
FOTO: SKAC PALMA